Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Ο Κ.Σημίτης και οι πολιτικοί σκελετοί του ΠΑΣΟΚ ξεθάβονται.Γ.Παπανδρέου,Θεοδωράκης,Φλωρίδης και άλλοι….

Άγγελος Παπαλεξόπουλος – Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. : Ο Κ.Σημίτης και οι πολιτικοί σκελετοί του ΠΑΣΟΚ ξεθάβονται.Γ.Παπανδρέου,Θεοδωράκης,Φλωρίδης και άλλοι….

17467788_1646826678664147_343939078_n
Αλήθεια γιατί τόση πρεμούρα για να ενώσουν δυνάμεις με το Ποτάμι ή την Εν.Κεντρώων που κινούνται στα όρια της κοινοβουλευτικής ανυπαρξίας;Τα βρίσκετε φυσιολογικά όλα αυτά; Όχι δεν είναι.Αλλά μήπως υπάρχει κάτι που τους ενώνει; Το Βερολίνο και οι λεγόμενοι δανειστές βλέποντας την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στα όρια της κατάρρευσης επιχείρησε να στήσει ένα πολιτικό ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα αυτά με μοναδικό κριτήριο την υποτέλεια στις απαιτήσεις του διευθυντηρίου των Βρυξελλών,αρχικά πόνταρε στην Ντόρα,με ολίγον από Σκυλακάκη ,Μάνο και Τζήμερο αλλά το σχέδιο πάτωσε.
Οι δανειστές επανήλθαν πιο δυναμικά με Σταύρο και Ποτάμι και τώρα που απέτυχε και αυτό το μοτίβο σκέφτονται να τους ενώσουν όλους μαζί σε μια πολιτική κουρελού υπό τον αδιόρατο πνευματικό τους πατέρα τον Κ.Σημίτη,που πρόσφατα βγήκε από την ναφθαλίνη χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και μεταμέλειας για όσα ευθύνεται ο ίδιος προσωπικά αλλά και οι ακόλουθοι του.

Άγγελος Παπαλεξόπουλος – Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. τ.Νομικος Συμβουλος στις Ενοπλες Δυναμεις.Καθηγητης Νομικων και Πολιτικων επιστημων. Ιστορικος. Mελος της Ελληνικης Εταιριας Ιστορικων .Μελος του Ελληνικου Ινστιτ.Στρατηγικων Μελετων.Μελος της Ελληνικης Αρχαιολογικης Εταιριας.Συγγραφεας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραηλινοί στρατιώτες ζητούν εκεχειρία στη Γάζα, αλλιώς δεν θα εμφανιστούν για υπηρεσία

Επιστολή-καταπέλτης προς τους υπουργούς και τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων. Θέλουν κατάπαυση πυρός και ανταλλαγή ομήρων με Παλαιστίνιους...