Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Και η μεγάλη στιγμή ήρθε! Πανηγυρίστε Έλληνες

Και η μεγάλη στιγμή ήρθε!
η εικόνα προφίλ σαςΠανηγυρίστε Έλληνες, βγήκαμε στις αγορές! η συμφωνία έκλεισε με μέτρα ,,μέτρα οι φτωχοι φτωχότεροι ,τα ίδια ακριβώς είχα γράψει το 2014 στην εφημερίδα, Με λίγα λόγια μια απο τα ίδια ,μόνο που τώρα το σχέδιο θα το τελειώσει μια άλλη κυβέρνηση, κυβέρνηση αριστεράς έτσι θέλει το σύστημα να την λέει, καλή Ανάσταση σύντροφοι η επανάσταση αργει αργει πολύ.
ΤΩΡΑ δέσαμε!
Μετά από τις «τροχιές ανάπτυξης» και το πρωτογενές πλεόνασμα, το πρωτοφανές πλεόνασμα, η χώρα, με μια ξέφρενη, διαστημική πορεία, βγήκε στις αγορές για μπάμιες, φασολάκια, πατάτες και λοιπά οπωροκηπευτικά.
Η «κυβέρνηση» πανηγυρίζει, και εμείς, ξαραχνιάζουμε τις άδειες τσέπες μας γιατί σύντομα, θα ξεχειλίσουν από.........
χρήμα.
Χρήμα ζεστό, φρέσκο, χρήμα των αγορών.
Δεν γνωρίζω αν στο Μαξίμου άνοιξαν σαμπάνιες για να γιορτάσουν το ΜΕΓΑ γεγονός, ξέρω πως απ’ έξω απ το Μαξίμου, το ΔΡΑΜΑ του κοσμάκη συνεχίζεται, και κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο μεγάλο.
Η ανεργία κύριοι της κυβέρνησης, έτσι πληροφοριακά, βρίσκεται στα ύψη και δε λέει να κατέβει.
Αυτήν βάλατε σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης, όπως και τη φτώχεια, όπως και την πείνα και την εξαθλίωση.
Βγήκαμε στις αγορές του τελικού ξεπουλήματος της χώρας, στις «αγορές» της αύξησης των χρεών εκείνων που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε, μεγαλώνετε, και συντηρείτε.
Ζείτε στον πλανήτη σας, και όχι στην Ελλάδα.
Στον πλανήτη το δικό σας όλα μπορεί να είναι τέλεια, αλλά ΕΔΩ, στη γη, στη χώρα που λέγεται Ελλάδα, ΟΛΑ είναι εφιαλτικά για τον λαό. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ,, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ Θ.Π ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ!!!! Συντάκτης αρθρ.Ε.Σ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Live – Τυφώνας Milton: Ισοπεδώνει τη Φλόριντα με ανεμοθύελλες και πλημμύρες – Δύο νεκροί, πολλοί τραυματίες

  ive Κοσμος 09 Οκτωβρίου 2024 | 23:24 Live – Τυφώνας Milton: Ισοπεδώνει τη Φλόριντα με ανεμοθύελλες και πλημμύρες – Δύο νεκροί, πολλοί τραυ...