Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Το Ισραήλ με 5 πυραύλους αποπειράθηκε να χτυπήσει την αεροπορική βάση Dumayr ΒΔ της Α Γκούτα - Καταρρίφθηκαν όλοι από τη συριακή αεράμυνα..?

Το Ισραήλ με 5 πυραύλους αποπειράθηκε να χτυπήσει την αεροπορική βάση Dumayr ΒΔ της Α Γκούτα - Καταρρίφθηκαν όλοι από τη συριακή αεράμυνα..

Το Ισραήλ μόλις τώρα επιχείρησε να στοχεύσει την αεροπορική βάση Dumayr ΒΔ της Ανατολικής Γκούτα με 5 πυραύλους που όμως όλοι καταρρίφθηκαν από τη συριακή αεράμυνα. Αφότου οι τρομοκράτες απέτυχαν να στοχεύσουν τη βάση τώρα οι ισραηλινοί διαχειριστές τους επιχείρησαν αυτοί.  
Το Ισραήλ είναι φανερό πως για μια ακόμη φορά σπεύδει σε βοήθεια των ισλαμσιτών τρομοκρατών στην Γκούτα. Η συριακή αεράμυνα με το σύστημα Pantsir-S κατέρριψε τους 5 πυραύλους πάνω από την βάση Dumair. Ωστόσο πηγές της αντιπολίτευσης αναφέρoυν ότι η βάση στοχεύθηκε από τον FSA.                                                                                                                                                          Άλλη ανεπιβεβαίωτη όμως πηγή αναφέρει ότι χτυπήθηκε η αεροπορική βάση Dumayr και επλήγη ένας της διάδρομος στο Αν Qalamun. Οι στρατιώτες επιχείρησαν να καλυφθούν και στοχεύθηκε το κτίριο με ρώσους στρατιώτες.3 ρώσοι αξιωματικοί τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της Δαμασκού.             
www.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T64VcD