Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Δύο... βήματα από τον ανασχηματισμό

Δύο... βήματα από τον ανασχηματισμό

kivernisi.jpg

Υπουργικό Συμβούλιο O πρωθυπουργός σκέφτεται σοβαρά να ανακοινώσει τη νέα κυβερνητική σύνθεση άμεσα | EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αλλαγή της κυβερνητικής σύνθεσης μετά την παραίτηση του υπ. Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, αργά το βράδυ της Δευτέρας, για λόγους ευθιξίας.
Είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα η απομάκρυνση της αναπλ. υπουργού αρμόδιας για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνιας Αντωνοπούλου.
Το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει το νέο υπουργικό συμβούλιο, χωρίς ωστόσο να προβλέπονται εκτεταμένες αλλαγές.
Το κενό που έχει δημιουργηθεί αφορά κεντρικά πολιτικά χαρτοφυλάκια -ανάπτυξης και καταπολέμησης της ανεργίας- που απαιτούν την άμεση κάλυψή τους, ενώ δεν αναμένονται αλλαγές σε κομβικά υπουργεία (Οικονομικών, Εργασίας, Δικαιοσύνης).
Το ζήτημα με τον συγκεκριμένο ανασχηματισμό είναι πως υπάρχουν αρκετές θέσεις και περιορισμένες διαθεσιμότητες, γεγονός που πιθανόν να οδηγήσει σε «ντόμινο», αλλά και σε είσοδο νέων προσώπων στα υπουργεία.
► Διαβάστε σήμερα στην «Εφ.Συν.»: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται - Οι εισηγήσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός και η αξιοποίηση νέων προσώπων και στελεχών από την περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πού θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες - Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση

  Newsroom   Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 13:15 Ταξιδιώτες αναμένοντας να επιβιβαστούν στα πλοία INTIME/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μία εβδομάδα πριν ...