Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τσουνάμι αντιδράσεων από την επιλογή Τσίπρα με τον Κουβέλη!

Τσουνάμι αντιδράσεων από την επιλογή Τσίπρα με τον Κουβέλη!…

Χαμός στο πολιτικό σκηνικό με τον μίνι-ανασχηματισμό

Tις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ιδιαίτερα τη τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ο Φώτης Κουβέλης στην Κυβέρνηση…. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο twitter.
Για τον «τελευταίο ανασχηματισμό» του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Αναφορικά με την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση τονίζει δεικτικά: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη». «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του» ανέφερε η Μαρία Σπυράκη και συνέχισε: «Αν μην τι άλλο, o κ. Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».
Επίσης η ομάδα αλήθειας αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του Πανου Καμμένου για τον κ. Κουβέλη:
Ανακοίνωση εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή την είσοδο – έκπληξη του Φώτη Κουβέλη στη νέα κυβέρνηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη.

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση το Ποτάμι σχολιάζει τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και την είσοδο του Φώτη Κουβέλη, στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας. «Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εφεδρείες» αναφέρει το Ποτάμι και προσθέτει: «Με τον κ.Κουβέλη αναπληρωτή του κ.Καμμένου, η κυβέρνηση της ιδεοληπτικής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, αποκτά νέα δυναμική».
Για «ανασχηματισμό αδιεξόδου» κάνει λόγο η Ενωση Κεντρώων σημειώνοντας ότι «πιθανότατα είναι και ο τελευταίος». «Ανασχηματισμός αδιεξόδου, χωρίς προοπτική για τη χώρα. Πιθανότατα και ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επικείμενες εκλογές» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Ενωση Κεντρώων.
fimotro .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Διάρρηξη στην Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Φόβοι μην έχουν αντιγραφεί δημόσια έγγραφα Άγνωστο αν έχει αφαιρεθεί κάτι από το γραφείο

  Την Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών διέρρηξαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26.04.2024). Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Διευθυντής της υ...