Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» μετά από νέο κρούσμα


ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από 
Κορονοϊός (1033)
 0  0  0
Βρείτε μας
Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» μετά από κρούσμα κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ πρόκειται για έναν 70χρονο που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Σε καραντίνα έχουν τεθεί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», καθώς θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας 70χρονος που είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ.
Ο άνδρας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό φέρεται μάλιστα να νοσηλεύτηκε σε πεντάκλινο δωμάτιο με άλλους ασθενείς.

Το χρονικό με το νέο κρούσμα κορονοϊού

Ο 70χρονος φέρεται να προσήλθε το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ο άνδρας δεν είχε ιστορικό έκθεσης σε κορονοϊό κι έτσι ήρθε σε επαφή με γιατρούς χωρίς να φορά μάσκα.
Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, εισήχθη για νοσηλεία σε πεντάκλινο δωμάτιο. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι σε συναγερμό που σήμανε χτες στο νοσοκομείο για ύποπτο κρούσμα, ο άνδρας βγήκε έξω μαζί με άλλους.
Αργότερα ο άνδρας μεταφέρθηκε σε τρίκλινο δωμάτιο. Ωστόσο, μετά από εκτίμηση γιατρού, δείγμα του ασθενή εστάλη στο Παστέρ για έλεγχο για κορονοϊό. Το βράδυ της Τρίτης βγήκαν τα αποτελέσματα που έδειξαν ότι ο άνδρας ήταν θετικός.
Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο, όπου έγινε απολύμανση στην παθολογική κλινική.
Την ίδια στιγμή, σε καραντίνα έχουν ήδη τεθεί 8 γιατροί και νοσηλευτές, ενώ ο αριθμός του ιατρικού προσωπικού σε καραντίνα δεν αποκλείεται να αυξηθεί σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.
Σημειώνεται ότι μέχρι το πρωί της Τρίτης, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ήταν 89, ενώ με τον άνδρα ανέρχονται πλέον σε 90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κι άλλοι διαφωνούντες στη Ν.Δ.

  ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Από τις διαμαρτυρίες αγροτών και πλημμυροπαθών κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλία για την ανα...