Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Πληροφορίες για δύο ακόμη νεκρούς στην Ελλάδα – Στα 98 τα θύματα


ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (942)
Βρείτε μας
Δύο ακόμη άνθρωποι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές που συνδέονται με τον νέο κορονοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα σε 98.
Την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο ακόμη ηλικιωμένοι άνδρες, έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό, σύμφωνα με το ant1news.gr.
Τα δύο τελευταία θύματα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, είναι ένας 85χρονος και ένας 87χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονταν στο ΝΙΜΙΤΣ.
Και οι δύο, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

98 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα

Πλέον, ο αριθμός των θανάτων στην Ελλάδα από επιπλοκές που συνδέονται με τον νέο κορονοϊό, ανέρχονται σε 98.
Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ακόμη τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 60χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, καθώς και επιπλέον δυο άνδρες, ηλικίας 60 και 61 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».
Η μέση ηλικία των θανόντων – βάσει των στοιχείων που ήταν διαθέσιμα το Σάββατο - ήταν τα 72 έτη, ενώ το 90% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικίας άνω των 70 ετών.
Την ίδια ώρα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 2.081, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν ακόμη 72 περιστατικά.
Συνολικά, τέλος, 77 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, εκ των οποίων οι 15 είναι γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πρώτος βομβαρδισμός του Ισραήλ στην καρδιά της Βηρυτού από την 8η Οκτωβρίου

  ΚΌΣΜΟΣ / Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, 05:54:24 / Τελευταία Ενημέρωση: 10:41 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εξαπέλυσαν...