Τρίτη 26 Μαΐου 2020

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αθήνα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Φωτογραφίες

ΚΑΙΡΟΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας
«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αθήνα. Ισχυρή βροχόπτωση και καταιγίδες σε αρκετά σημεία της πρωτεύουσας. Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού. Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα.
Ισχυρή βροχόπτωση παρατηρείται το μεσημέρι της Τρίτης σε πολλές περιοχές της Αθήνας, όπου -στην κυριολεξία- έχουν «ανοίξει» οι ουρανοί.
Μάλιστα, η νεροποντή, κατά τόπους, συνοδεύεται από κεραυνούς, αστραπές και χαλαζοπτώσεις.
Νεροποντή στην Αθήνα, 26 Μαΐου του 2020
© SPUTNIK /
Νεροποντή στην Αθήνα, 26 Μαΐου του 2020
Βροχή στην Αθήνα, 26 Μαΐου 2020
© SPUTNIK /
Βροχή στην Αθήνα, 26 Μαΐου 2020
Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προβλέπει βροχοπτώσεις και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βόρειων ηπειρωτικών, καθώς και στην ανατολική Πελοπόννησο, την Κρήτη, το ανατολικό και βόρειο Αιγαίο.
Τα καιρικά φαινόμενα, σε αρκετες περιοχές της χώρας, θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.
Πρόβλεψη καιρού για την Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : METEO.GR
Πρόβλεψη καιρού για την Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Αυξημένη είναι και η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, στην Ήπειρο, την κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη, και από τις βραδινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο. 
Την ίδια ώρα, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, με αστραπές και κεραυνούς στο σύνολο της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Πρόβλεψη για κεραυνική δραστηριότητα την Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : METEO.GR
Πρόβλεψη για κεραυνική δραστηριότητα την Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Η θερμοκρασία, παράλληλα, θα καταγράψει περαιτέρω πτώση και δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 22-24 βαθμούς στα πεδινά και νησιωτικά, και τους 14-16 βαθμούς στα μεγαλύτερα υψόμετρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως δυτικές διευθύνσεις με ένταση έως 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο και 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Ο καιρός θα παραμείνει άστατος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργειαςΗ AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργειας

 Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργειας Εμβολιασμός με το σκεύασμα της AstraZeneca / AP Photo NEWSR...