Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Στα χέρια των αρχών ο «δράκος της Κέρκυρας»

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας
Μετά από 14 ημέρες ανθρωποκυνηγητού, ο αποκαλούμενος ως «δράκος της Κέρκυρας», βρίσκεται στα χέρια των αρχών, με κατηγορίες για απαγωγή και βιασμό μίας 34χρονης υπηκόου Αλβανίας.
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε για τον εντοπισμό 47χρονου φερόμενου ως δράστη για υπόθεση απαγωγής και βιασμού.
Επιστρατεύτηκαν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά σε δύσβατες περιοχές και τελικά τον εντόπισαν, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. 
Όλα ξεκίνησαν όταν 34χρονη εξαφανισμένη γυναίκα για τρεις ημέρες, βρέθηκε από αστυνομικούς να περπατά ξημερώματα σε ερημική περιοχή, στην περιοχή Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης στην Κέρκυρα.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η γυναίκα κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού, από τον 47χρονο. 
Η άτυχη γυναίκα, φέρεται να μεταφέρθηκε, από το φερόμενο δράστη, σε μια καλύβα στην περιοχή.
Την ίδια στιγμή, ο άντρας, είχε βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο, καθώς είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς νεαρών Βρετανίδων τουριστριών, αλλά αποφυλακίστηκε πριν απο ένα χρόνο περίπου, κάνοντας χρήση της νομοθεσίας.
Να σημειωθεί, ότι ο φερόμενος δράστης, μετά την αποφυλάκισή του, κατοικούσε στη Λευκίμμη, και βρίσκεται υπό περιοριστικούς όρους.
Πρέπει να κάνει την εμφάνισή του την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, στο αστυνομικό τμήματης περιοχής, ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η AstraZeneca αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο για τον κορονοϊό

  Το διδοσικό εμβόλιο της AstraZeneca | (AP Photo/Hassene Dridi)  ΕΥΡΩΠΗ   08.05.24 09:19 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link P...