Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Μπαχτσελί: Θα κόψουμε τα χέρια και τα πόδια σε όσους στήσουν ενέδρες στα σχέδιά μας


ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας
Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις επιδόθηκε ο αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της γειτονικής Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Πόλης, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί επιτέθηκε κατά των απογόνων του Βυζαντίου, όπως χαρακτήρισε τους Έλληνες.
«Η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα μιας αυτοκρατορίας που υπήρξε λίκνο πολλών πολιτισμών και πολλών καταπιεσμένων λαών, υπήρξε πηγή της αυτοκρατορίας» ανέφερε στο μήνυμά του στο Twitter ο αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.
Στη συνέχεια, εξέφρασε την πεποίθησή του πως «τα βυζαντινά υπολείμματα θα εξαλειφθούν και κανένα βρώμικο χέρι και καμία βρώμικη φιλοδοξία δεν θα επισκιάσει την κατάκτησή μας».
​Μάλιστα, πρόσθεσε πως «αυτοί που λένε πως η τυραννία ξεκίνησε το 1453, αυτοί που εποφθαλμιούν την Κωνσταντινούπολη και θέλουν να την πυρπολήσουν και να στήσουν ενέδρες στα σχέδιά μας, θα τους κόψουμε τα χέρια και τα πόδια».
«Τα παιδιά των Τούρκων μουσουλμάνων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου σε όλα τα μέτωπα και όλα τα επίπεδα», κατέληξε στο tweet του ο κ. Μπαχτσελί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η AstraZeneca αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο για τον κορονοϊό

  Το διδοσικό εμβόλιο της AstraZeneca | (AP Photo/Hassene Dridi)  ΕΥΡΩΠΗ   08.05.24 09:19 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link P...