Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Ένταση σε Σεπόλια, Σταθμό Λαρίσης, Καισαριανή - Πάνω από 100 προσαγωγές σήμερα

 εκδόσεις

19:2217 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Ένταση σημειώθηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας σήμερα, κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου, με τελευταία στα Σεπόλια, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Με ένταση και μικροεπεισόδια στιγματίστηκε η 47η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε πάνω από 100 προσαγωγές σε διάφορα σημεία της Αθήνας, για παραβιάσεις της απαγόρευσης συναθροίσεων. 

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ένταση και κυνηγητό σημειώθηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με τελευταία στα Σεπόλια, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Μικροεπεισόδια, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκαν και γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία αντιεξουσιαστών, η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παντού από το πρωί, διέλυσαν τις συγκεντρώσεις και προχώρησαν σε προσαγωγές, με τους προσαχθέντες να οδηγούνται στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται.

Σημειώνεται πως λίγο νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθερα επτά άτομα που είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στη συγκέντρωση μελών του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...