Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Κλείνουν τμήματα σχολείων στα Χανιά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

 Κλείνουν τμήματα σχολείων στα Χανιά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ



Σε αναστολή λειτουργίας μπαίνουν τμήματα δημοτικών σχολείων στην Π.Ε. Χανίων, μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα σε δύο μαθητές και έναν εκπαιδευτικό.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, σε τμήμα του δημοτικού σχολείου Περιβολίων εντοπίστηκε θετικός ένας μαθητής και κατόπιν τούτου, αναστέλλεται η λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος για 14 ημέρες ενώ όλοι οι μαθητές/τριες παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία δύο τμημάτων στο 1ο δημοτικό σχολείο Κισσάμου, καθώς επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα του ιού. Πρόκειται για έναν μαθητή και έναν εκπαιδευτικό τα τεστ των οποίων βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Στο σχολείο πραγματοποιήθηκε απολύμανση όλων των χώρων ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των άμεσων επαφών των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Για όλα τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία τους.

Για τα δύο τμήματα που τέθηκαν σε αναστολή λειτουργίας, θα ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατό η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε 17χρονο έξω από σχολείο στον Διόνυσο

  ΕΛΛΆΔΑ / Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, 10:47:09 / Τελευταία Ενημέρωση: 10:54 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σήμερα το πρωί σε έν...