Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Μητσοτάκης: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών, αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

 


Κυριάκος Μητσοτάκης - Sputnik Ελλάδα, 1920, 30.11.2021
Βρείτε μας
Το άρθρο ανανεώνεται
Νέα μέτρα φέρνει η μετάλλαξη Όμικρον, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Νέα μέτρα για τον κορονοϊό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στη «σκιά» της παραλλαγής Όμικρον και ενόψει των γιορτών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, με βάση τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, θα επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών.
Η Όμικρον έχει εντείνει τις ανησυχίες για την εξέλιξη της πανδημίας, σημαίνοντας παγκόσμιο «συναγερμό», με τις χώρες της Ευρώπης να αναλαμβάνουν δράση, προκειμένου να θωρακιστούν.
Στο πλαίσιο αυτό και καθώς τα κρούσματα κινούνται καθημερινά κοντά σε επίπεδα-ρεκόρ, αλλά και με τους θανάτους από κορονοϊό στη χώρα να έχουν ξεπεράσει τις 18.000, η κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει περαιτέρω μέτρα, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Οι σημερινές ανακοινώσεις έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού (στις 18 Νοεμβρίου), στη διάρκεια του οποίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει τα τελευταία περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους πολίτες και την απόφαση για την τρίτη δόση στους εμβολιασμένους άνω των 60 ετών, προκειμένου το πιστοποιητικό να έχει ισχύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...