Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Για ψώνια της τελευταίας στιγμής τρέχουν οι καταναλωτές - Οι τιμές σε κρέατα και ψάρια

 


Η αγορά Καπάνι στη Θεσσαλονίκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 31.12.2021
Βρείτε μας
Αφθονία κρεατικών, ψαριών κι άλλων αγαθών, αλλά και μεγάλη ποικιλία τιμών καταγράφεται και σήμερα, τελευταία ημέρα του 2021, στην αγορά Καπάνι με αρκετούς Θεσσαλονικείς να σπεύδουν για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το ρεβεγιόν και το εορταστικό τραπέζι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Στο κέντρο της πόλης έσπευσαν οι Θεσσαλονικείς που με σύμμαχο τον καλό καιρό θέλουν να προμηθευτούν δώρα και να κάνουν τις τελευταίες αγορές, λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου.
Με προτεραιότητα τα εορταστικά τραπέζια, του ρεβεγιόν αλλά και το αυριανό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, πολλοί Θεσσαλονικείς έσπευσαν στην αγορά Καπάνι για να προμηθευτούν κρέατα, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, γλυκά αλλά και την παραδοσιακή βασιλόπιτα.
Από νωρίς το πρωί, καταγράφεται κίνηση στην αγορά παρότι τις προηγούμενες ημέρες όπως λένε οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, η κίνηση ήταν πιο αυξημένη καθώς σήμερα έρχονται για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...