Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

 

Φωτ. αρχείου

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς από απόψε το βράδυ αναμένεται να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά της χώρας και σταδιακά έως και την Τετάρτη θα επηρεάσουν τη βόρεια Ελλάδα, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα ξεκινήσουν σήμερα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο μέχρι τις βραδινές ώρες, στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο καθώς και στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο από τις βραδινές ώρες.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου τα έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη, ενώ πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα επηρεάσουν και τη δυτική Στερεά. 

Μεθαύριο, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, από τα φαινόμενα θα επηρεαστούν η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...