Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Για άλλη μία φορά ο Τ.Μπάιντεν δεν… έβρισκε τον δρόμο του μετά από ομιλία! (βίντεο) Τεντ Κρουζ: «Είναι τρομακτικό και λυπηρό»

 


pronews.gr

Για άλλη μια φορά Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατάφερε να γίνει το αγαπημένο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού μετά από μία ομιλία του στην Νέα Υόρκη πάλι δεν έβρισκε το δρόμο για να φύγει.

Αφού τελείωσε, όπως τελείωσε την ομιλία του, εμφανώς αποπροσανατολισμένος κατεβαίνοντας από το βήμα τελώντας σε σύγχυση προσπαθούσε να βρει ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει. Φυσικά δεν το κατάφερε.

Στη συνέχεια ένας άνδρας που ανέβηκε στο βήμα είπε: «Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ», καθώς ο Μπάιντεν περιπλανιόταν στη σκηνή. Αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε περαιτέρω σύγχυση στον Αμερικανό πρόεδρο που σιγά-σιγά έφυγε από τη σκηνή, σταματώντας κάθε λίγα βήματα για να κοιτάξει τον ομιλητή, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ, χαρακτήρισε τη σκηνή «τρομακτική», σε ανάρτησή του στο Twitter, με τον σύμβουλο επικοινωνίας του, Στιβ Γκεστ, να προσθέτει στο δικό του tweet: «Ο Τζο Μπάιντεν είναι εντελώς χαμένος στη σκηνή. Τρομακτικό και λυπηρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κόσμος 09.05.2024 - 10:13 Το τέλος της Συμφωνίας των Πρεσπών - Σαρωτική νίκη των εθνικιστών του VMRO: Άνοιγουν το δρόμο στο σκέτο “Μακεδονία

Το VMRO – DPMNE είχε αντιταχθεί με σφοδρότητα στη Συμφωνία των Πρεσπών  - Παρακολουθεί η Αθήνα  Σ αρωτική νίκη, η οποία είναι πιθανό να το ο...