Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο γραμματέας Τύπου απάντησε δριμύτατα στο ερώτημα γιατί ο Μπάιντεν μιλά στους νεκρούς


Η εκπρόσωπος Τύπου Karine Jean-Pierre απάντησε δριμύτατα στο ερώτημα γιατί ο Μπάιντεν μιλά στους νεκρούς

Karine Jean-Pierre - RIA Novosti, 1920, 28/09/2022
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 28 Σεπτεμβρίου - RIA Novosti. Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ διέκοψε απότομα έναν δημοσιογράφο που έκανε ερώτηση για την υγεία του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
Ένα απόσπασμα της ενημέρωσης δημοσιεύτηκε από το The Washington Free Beacon στο Twitter.
Νωρίτερα, ο αρχηγός του κράτους, κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης στην Ουάσιγκτον , απευθύνθηκε στη Γερουσία Τζάκι Βαλόρσκι, ξεχνώντας ότι πέθανε σε τροχαίο ατύχημα τον Αύγουστο. Ένας από τους δημοσιογράφους ρώτησε τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου γιατί ο Μπάιντεν μιλάει με νεκρούς.
"Αυτές οι στιγμές σύγχυσης συμβαίνουν όλο και πιο συχνά. Οι Αμερικανοί το παρακολουθούν και ανησυχούν", πρόσθεσε.
Σε απάντηση, η Karine Jean-Pierre είπε ότι τώρα «δεν είναι η σειρά της να μιλήσει».
Την ίδια ώρα, στην ίδια ενημέρωση, ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπάιντεν είπε ότι ο πρόεδρος προσπάθησε να τηλεφωνήσει στην αείμνηστη βουλευτή Βαλόρσκι, επειδή τη «σκέφτεται συνεχώς».
Ο Αμερικανός ηγέτης, που φέτος γίνεται 80 ετών, έγινε ο γηραιότερος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στην ιστορία. Οι κριτικοί τον κατηγορούν συνεχώς για ψυχική παρακμή, επικαλούμενοι συχνές γκάφες και λάθη που κάνει.
Έτσι, πριν από μια εβδομάδα, δεν μπορούσε να φύγει από τη σκηνή χωρίς εξωτερική βοήθεια και πριν από αυτό κάλεσε την αντιπρόεδρό του Kamala Harris ως πρόεδρο , μπέρδεψε τα ονόματα των πολιτειών και σκόνταψε όταν επιβιβαζόταν σε ένα αεροπλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...