Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα δημοψήφισμα για την ένταξη της δημοκρατίας στη Ρωσία ξεκίνησε στη ΛΔΔ

 

Στις περιφέρειες DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson, διεξάγονται δημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσία

Προετοιμασίες για δημοψήφισμα για την ένταξη στη Ρωσία στο Ντόνετσκ - RIA Novosti, 1920, 23/09/2022
Προετοιμασίες για δημοψήφισμα για ένταξη στη Ρωσία στο Ντόνετσκ. Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε το ria.ru στο
ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 23 Σεπτεμβρίου - RIA Novosti. Στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, καθώς και στις περιφέρειες Ζαπορόζιε και Χερσώνα, ξεκίνησαν δημοψηφίσματα για το μέλλον των περιοχών.
Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί για πέντε ημέρες, την Τρίτη θα διεξαχθεί σε εκλογικά τμήματα και τις προηγούμενες ημέρες, για λόγους ασφαλείας, σε παρακείμενες περιοχές και σε αιτήσεις στο εσωτερικό.
"Σήμερα στις 8:00 ώρα Μόσχας ξεκίνησε η διαδικασία διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ως θέμα. Η ψηφοφορία διεξάγεται με την προηγουμένως καθορισμένη μορφή σε όλη την επικράτεια της ΛΔΔ, που ελέγχεται από τις αρχές της τη δημοκρατία», είπε ο Βλαντιμίρ, πρόεδρος της CEC της ΛΔΔ, στο RIA Novosti. Vysotsky.
Με τη σειρά της, η πρόεδρος της CEC του LPR, Elena Kravchenko, είπε στους δημοσιογράφους ότι στις 8:00 άρχισαν να λειτουργούν όλα τα εκλογικά τμήματα στην επικράτεια της δημοκρατίας, υπάρχουν 461 συνολικά. , όλα τα ψηφοδέλτια έχουν παραδοθεί.
Η ψηφοφορία στο δημοψήφισμα στη Μελιτόπολη της περιοχής Zaporozhye ξεκίνησε στις 8:00, το προσωπικό της εκλογικής επιτροπής άρχισε να παρακάμπτει διευθύνσεις για να συγκεντρώσει ψήφους από τους πολίτες, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti. Την Τρίτη θα ανοίξουν 394 εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν όλοι.
Η Μαρίνα Ζαχάροβα, πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής της περιοχής Χερσώνα, επιβεβαίωσε στο RIA Novosti ότι όλα τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στην ώρα τους "σύμφωνα με τους καταλόγους δρομολογίων τους, που ετοιμάστηκαν σήμερα".
Αφίσα Με τη Ρωσία για πάντα στην προετοιμασία για το δημοψήφισμα για την ένταξη του LPR στη Ρωσία στην οδό του Λούγκανσκ - RIA Novosti, 1920, 23/09/2022
Χαρακτηριστικά των περιοχών στις οποίες θα διεξαχθούν δημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσία
Επιπλέον, τοποθεσίες σε ορισμένες περιοχές της Ρωσίας είναι ανοιχτές για αναγκαστικούς μετανάστες . Έτσι, δημιουργήθηκαν τοποθεσίες στο Yakutsk , το Mirny και το Neryungri , όπου ανθρακωρύχοι από το Donbass εργάζονται σε τοπικές επιχειρήσεις εξόρυξης άνθρακα , καθώς και στη Σαχαλίνη .
Στα δημοψηφίσματα στις περιφέρειες ΛΔΔ , LPR , Kherson και Zaporozhye , οι Ρώσοι γερουσιαστές εργάζονται επίσης ως παρατηρητές, δήλωσε η Valentina Matvienko , πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου .

"Όλα είναι έτοιμα για ψηφοφορία στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, έχουν προσκληθεί διεθνείς παρατηρητές, Ρώσοι γερουσιαστές εργάζονται επίσης ως παρατηρητές. Επικοινώνησα μαζί τους και, όπως λένε οι συνάδελφοί μου, δεν υπάρχει απλώς τίποτα για να παραπονεθώ από άποψη οργάνωσης". είπε στους δημοσιογράφους.

Ο Ματβιένκο σημείωσε ότι οι συνθήκες για την ψηφοφορία υπαγορεύουν ειδικές απαιτήσεις ασφαλείας, αλλά έχουν γίνει τα πάντα για να διασφαλιστεί η διαφάνεια και η διαφάνεια.
Vyacheslav Volodin - RIA Novosti, 1920, 23/09/2022
Ο Βολοντίν απευθύνθηκε στους κατοίκους του Ντονμπάς και των απελευθερωμένων περιοχών
Στις 19 Σεπτεμβρίου, τα Δημόσια Επιμελητήρια του DPR και του LPR απηύθυναν έκκληση στους αρχηγούς των δημοκρατιών Denis Pushilin και Leonid Pasechnik με την πρωτοβουλία να διεξαχθούν αμέσως δημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσία. Επίσης, στις 20 Σεπτεμβρίου, οι διοικήσεις των περιοχών Kherson και Zaporozhye ανακοίνωσαν σχέδια για τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων στις ίδιες ημερομηνίες. Όπως τόνισαν εκπρόσωποι των περιοχών, η ένταξη στη Ρωσία θα εξασφαλίσει τα εδάφη τους και θα αποκαταστήσει την ιστορική δικαιοσύνη. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η Ρωσία θα υποστηρίξει την απόφαση που θα λάβουν οι κάτοικοι του Ντονμπάς και των απελευθερωμένων περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κανένα νέο από τις έρευνες για το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου

  Τα οχήματα των συνεργείων που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης | Azin Haghighi/Moj News Agency via AP   UPD  ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛ...