Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Η FSB απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες σε εγκατάσταση πετρελαίου και φυσικού αερίου


Η FSB απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες σε εγκατάσταση πετρελαίου και φυσικού αερίου

Η FSB σταμάτησε μια προσπάθεια της SBU να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση σε εγκατάσταση πετρελαίου και φυσικού αερίου.  Κάδρο από βίντεο
Η FSB σταμάτησε μια προσπάθεια της SBU να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση σε εγκατάσταση πετρελαίου και φυσικού αερίου. Κάδρο από βίντεο
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 22 Σεπτεμβρίου - RIA Novosti. Η FSB απέτρεψε την έκρηξη του αγωγού, την οποία είχαν σχεδιάσει οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες, ανέφερε το Κέντρο Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας.
«Ως αποτέλεσμα ενός συγκροτήματος μέτρων επιχειρησιακής έρευνας, αποτράπηκε απόπειρα των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών να διαπράξουν δολιοφθορά και τρομοκρατική ενέργεια σε συγκρότημα πετρελαίου και φυσικού αερίου που προμηθεύει ενέργεια στην Τουρκία και την Ευρώπη», αναφέρει το δελτίο τύπου.
Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν έναν άνδρα που γεννήθηκε το 1978, ο οποίος είχε στρατολογηθεί από την SBU στην Ουκρανία . Κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί Στα gadget του υπόπτου, βρήκαν αλληλογραφία με τον Ουκρανό επιμελητή, οδηγίες για τη συναρμολόγηση της βόμβας και τις συντεταγμένες του χώρου έκρηξης.
Τέσσερις συνεργοί της SBU, πολίτες της Ρωσίας , οι οποίοι παρείχαν την προετοιμασία της τρομοκρατικής επίθεσης, συνελήφθησαν επίσης.
Υπάλληλος του FSB της Ρωσίας - RIA Novosti, 1920, 16/12/2021
Ο πρώην εργάτης ενός αμυντικού εργοστασίου στην Ουντμούρτια προειδοποίησε για προδοσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T776F2