Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκαν Παπασταύρου και Μπρατάκος μετά το ραντεβού με τον Β. Μαρινάκη

 ο Γ. Μπρατάκος και ο Στ. Παπασταύρου

EUROKINISSI


Πηγές του Μαξίμου σχολίαζαν ότι η συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση «έστειλε το λάθος μήνυμα».

Ουπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές.

Οι παραιτήσεις έρχονται μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση για τη συνάντηση που είχαν οι δύο υπουργοί με τον επιχειρηματία και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκημια συνάντηση που έσπευσε να διαψεύσει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, την οποία ωστόσο επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η εν λόγω συνάντηση έγινε λίγο μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας του Β. Μαρινάκη «Το Βήμα» για ηχητικό μοντάζ μετά το έγκλημα στα Τέμπη – με το εν λόγω δημοσίευμα να προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου. 


Πηγές του Μαξίμου σχολίαζαν ότι η συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση «έστειλε το λάθος μήνυμα».

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε: «Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Οι αναγκαστικές 'παραιτήσεις' των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της ΝΔ έχει βουτηχτεί. Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T666lG