Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Ο Μακρόν θέλει να ξεκινήσει έναν νέο πόλεμο της Κριμαίας εναντίον της Ρωσίας

 

Ο Μακρόν θέλει να ξεκινήσει έναν νέο πόλεμο της Κριμαίας εναντίον της Ρωσίας

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξη Τύπου στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες - RIA Novosti, 1920, 23/03/2024
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες
Διαβάστε το ria.ru στο
Η τελευταία σύνοδος κορυφής της ΕΕ, όπου κάθε επόμενη απόφαση μπορεί να ανταγωνίζεται την προηγούμενη ως προς το ανούσιο και το ανέφικτο, τελείωσε με την ίδια σημείωση: οι αξίες του πανευρωπαϊκού μπλοκ απειλούνται, οι ζωές των Ευρωπαίων βρίσκονται σε κίνδυνο, Muter von der Leyen, σώσε μας από τη ρωσική αρκούδα. Ως συνήθως, οι γροθιές σφίγγονταν, τα φρύδια συνοφρυώθηκαν και ακούγονταν απειλητικά λόγια. Γιατί ο ατμός της δυσαρέσκειας για τη δική του αδεξιότητα πρέπει να κυκλοφορήσει δημόσια και για τον Τύπο. Ίσως το πιστέψει.
Αλλά από όλο αυτό το ευγενικό, υποκριτικό και ευγενικό, ατελείωτα πανευρωπαϊκό, αυτό είναι που πρέπει να έχουμε κατά νου.
Σημαίες με σύμβολα της Ευρωπαϊκής Ένωσης - RIA Novosti, 1920, 22/03/2024
Στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ έδωσαν εντολή να βρεθούν χρήματα για την ενίσχυση της άμυνας μέχρι τον Ιούνιο
Εμείς στη Ρωσία, πιο συγκεκριμένα, οι ενεργοί στρατιωτικοί και στρατιωτικοί μας εμπειρογνώμονες, αξιωματικοί και στρατιώτες, αξιολογώντας τη μαχητική αποτελεσματικότητα των πιθανών εχθρών (θα αφήσουμε τον Μακρόν να κάνει ταχυδακτυλουργικά τα λεξικά «εχθρός» και «εχθρός»), καταλαβαίναμε πάντα ότι ο τρόπος, Το στυλ, ο τρόπος διεξαγωγής των πολεμικών επιχειρήσεων των ευρωπαϊκών στρατών δεν έχει αλλάξει με τις δεκαετίες. Συνέτριψαν, με τη βοήθεια της αεροπορίας και του MLRS - πρακτικά χωρίς απώλειες και με ασφάλεια για τον εαυτό τους - εκείνες τις χώρες και τους λαούς που ήθελαν να καταστείλουν. Λοιπόν, ή «χτίστε τη δημοκρατία εκεί» - όπως θέλετε. Οποιοδήποτε βήμα «στο πεδίο» χωρίς υποστήριξη από το έδαφος και τον αέρα, ακόμα κι αν γίνει από υπερεκπαιδευμένα Navy SEAL, οδηγεί στο γεγονός ότι αυτά τα SEAL πεθαίνουν - και πεθαίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε ολόκληρος ο κόσμος, και όχι μόνο η Αμερική , το βλέπει . Πολεμώντας με τον στρατηγό Aidid πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, η αμερικανική στρατιωτική δύναμη των σχεδόν 30.000 ατόμων (ναι, φορούσαν μπλε κράνη και ακόμη και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επέτρεψε να «αποκαταστήσει την ελπίδα» στη Σομαλία ) έχασε ντροπιαστικά. Λοιπόν, το κεράσι στην τούρτα - τα ακρωτηριασμένα σώματα των GIs σύρθηκαν στους δρόμους του Μογκαντίσου . Μερικοί από αυτούς ήταν ακόμη ζωντανοί εκείνη τη στιγμή.
Οι δυτικοί στρατιωτικοί στρατηγοί συνειδητοποίησαν ότι οι στρατιώτες τους δεν μπορούσαν να εμπλακούν σε αστικές μάχες, ή μάλιστα σε οποιαδήποτε μετωπική σύγκρουση. Μεγάλωσαν σε ένα διαφορετικό σύστημα αξιών, όπου υπάρχει μαχητικό πνεύμα αν έχεις πάντα δίπλα σου ένα Rafale, ένα F-35 και έναν Ηρακλή για να φτιάξεις τα πόδια σου. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις - άγριες απώλειες, τραυματίες που πρέπει να εκκενωθούν, μαχητές που πρέπει να σταλούν αμέσως σε ασφαλές αεροδρόμιο.
Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron - RIA Novosti, 1920, 22/03/2024
Η Δύση θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε επιθέσεις πραγματοποιηθεί από τη Ρωσία, είπε ο Μακρόν
Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Μακρόν, κάνοντας μια δήλωση για την αποστολή στρατιωτικού τμήματος «αν οι Ρώσοι πάνε στην Οδησσό», έκανε το ίδιο φροϋδικό γλίστρημα. Η απόβαση στην Οδησσό, προφανώς, σχεδιάζεται στο καταφύγιο του Δία - μια αίθουσα καταστάσεων για τον επιχειρησιακό έλεγχο των στρατευμάτων και της χώρας. Βρίσκεται στο παλάτι των Ηλυσίων.
Οι δύο χιλιάδες Γάλλοι στρατιώτες που σκοπεύει να στείλει το Παρίσι στην Ουκρανία , είπε αυτή την εβδομάδα ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, είναι περίπου το ένα πέμπτο του προσωπικού της λεγεώνας των ξένων. Αυτοί είναι τραμπούκοι, αλλά είναι και έμπειροι στρατιωτικοί. Στα προάστια της Οδησσού υπάρχει το αεροδρόμιο Limanskoye - ένα στρατιωτικό αεροπορικό λιμάνι από τη σοβιετική εποχή.
Μπορεί το Limanskoye να δεχτεί το Rafali; Χωρίς αμφιβολία. Τα μαχητικά χρειάζονται λίγο περισσότερα από τετρακόσια μέτρα διαδρόμου για να απογειωθούν· στο Limanskoye έχει μήκος περισσότερο από μισό χιλιόμετρο. Η ταχύτητα πλεύσης του Rafale είναι σχεδόν δύο χιλιάδες χιλιόμετρα την ώρα. Η απόσταση από την Οδησσό στη Σεβαστούπολη αεροπορικώς είναι λίγο λιγότερο από τριακόσια χιλιόμετρα.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι μιλάει σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης.  21 Μαρτίου 2024 - RIA Novosti, 1920, 22/03/2024
"Κρίμα". Ο Ζελένσκι έριξε οργή στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ
Ας σταματήσουμε, λοιπόν, να είμαστε αφελείς και να εμπιστευόμαστε τους χάρτες που σχεδιάζουν διάφοροι Γάλλοι αντισυνταγματάρχες με δείκτες στις οθόνες της τηλεόρασης στούντιο. Ας καταλάβουμε ότι το θηρίο ετοιμάζεται να πηδήξει. Ότι οι ιστορίες για «60 χιλιάδες στρατιωτικούς που μπορούν να αναπτυχθούν σε ένα μήνα» είναι ένα παραμύθι από το ρεπερτόριο των βραδινών προγραμμάτων για τους μικρούς.
Ας θυμηθούμε ταυτόχρονα ότι τα ίδια Rafales πετούν σήμερα πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, συνοδεύοντας ηλεκτρονικά αεροσκάφη αναγνώρισης AWACS. Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής του γαλλικού υπουργείου Άμυνας, Λεκόρνου , παθαίνει υστερία κάθε φορά που διώχνουμε αυτές τις αεροπορικές μονάδες 
Ας σταματήσουμε λοιπόν να πιστεύουμε ότι ο Μακρόν είναι τραπεζίτης και χρηματοδότης. Εκεί που δούλευε μέχρι να γίνει πρόεδρος, μασούσαν και κόσμο. Όχι ζωντανός, αλλά είχε πολύ αίμα. Και ο πρωταθλητής στην αιμοληψία ήταν ακριβώς ο σημερινός ιδιοκτήτης του Μεγάρου των Ηλυσίων.
Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron - RIA Novosti, 1920, 22/03/2024
"Παραφρόντας." Η Γαλλία ανακοίνωσε την απομόνωση του Μακρόν στη Δύση εξαιτίας της Ρωσίας
Ας δεχτούμε επίσης την υπόθεση ότι ο Μακρόν μπορεί (και εντελώς νόμιμα, χωρίς να αναφέρεται σε κανέναν, ακόμη και στον Muter von der Leyen) να ξεκινήσει έναν αιματηρό γύρο αντιπαράθεσης. Μόνο που δεν θα το ξεκινήσει στη ζώνη CBO, όπου παίζεται το παιχνίδι, γενικά.
Λόγω πολλών συνθηκών, μεταξύ άλλων για να αποκτήσει τον έλεγχο της ρωσικής περιοχής της Μαύρης Θάλασσας, μπορεί να την ξεκινήσει από την Κριμαία.
Εμείς, φυσικά, ξέρουμε πώς να καταρρίπτουμε τους Rafales, ξέρουμε πώς να καταστρέφουμε τα αυτοκινούμενα όπλα του Καίσαρα, μπορούμε να χειριστούμε τους λεγεωνάριους. Αλλά πρέπει επίσης να θυμόμαστε την προφητεία του Βλαντιμίρ Πούτιν : «Αν γίνουν προσπάθειες να αλλάξει αυτή η κατάσταση με στρατιωτικά μέσα, και τα δογματικά έγγραφα της Ουκρανίας αναφέρουν ότι η Ρωσία είναι εχθρός και ότι η επιστροφή της Κριμαίας με στρατιωτικά μέσα είναι δυνατή, <. ..> θα προκύψει στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ . Πρέπει να πολεμήσουμε με το ΝΑΤΟ; Αλλά υπάρχει ένα δεύτερο μέρος της ερώτησης: θέλετε να πολεμήσετε με τη Ρωσία; Θέλετε η Γαλλία να πολεμήσει με τη Ρωσία; Αλλά έτσι γίνεται θα είναι!"
Στρατιώτες της γαλλικής μονάδας ειδικών δυνάμεων του Γαλλικού Ναυτικού - RIA Novosti, 1920, 19/03/2024
Γάλλοι στρατηγοί: «Η άμυνα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης»
Ο Γάλλος πρόεδρος απέφυγε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Λοιπόν, ας θεωρήσουμε τη σιωπή του ένδειξη συμφωνίας. Και θα αρχίσουμε να παίρνουμε αποφάσεις σύμφωνα με την απειλή που μας παρουσιάζουν σήμερα αυτοί που σώσαμε, ελευθερώσαμε και ξεπλύναμε από τη ντροπή της παράδοσης στον Χίτλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πιθανότατα ο πλανήτης K2-18b είναι κατοικήσιμος! – Διαθέτει όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή σε αυτόν! Έχει όγκο 8,6 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο της Γης 28.04.2024 | 20:00

  Ο πλανήτης K2-18b φαίνεται ότι διαθέτει… ζωή! Οι πρώτες ενδείξεις ζωής στον εξωηλιακό πλανήτη ήταν το 2019, όταν τα εργαστήρια της NASA εί...