Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Φραστική επίθεση κατά της υφυπουργού Μεταφορών από ιερέα

 Χριστίνα Αλεξοπούλου

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

 

Νέα στοχοποίηση βουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας μέσα σε μία μέρα και μάλιστα από θρησκευτικό λειτουργό αυτή φορά. Η υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, δέχτηκε φραστική επίθεση χθες από ιερέα στην Πάτρα κατά τη διάρκεια επιμνημόσυνης δέησης στη μνήμη θυμάτων της τουρκικής βαρβαρότητας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο  Αθανάσιος του Απόστολου Παύλου επιχείρησε να δημιουργήσει ένταση ενοχλημένος από τον νόμο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, που θέσπισε η κυβέρνηση, και καταφέρθηκε με ομοφοβικά σχόλια και αφορισμούς εναντίον της υφυπουργού, η οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Το παραπάνω περιστατικό έγινε γνωστό μετά τη χθεσινή επίθεση σε βάρος της «γαλάζιας» βουλεύτριας, Αγγελικής Δεληκάρη, από μέλος της «Νίκης». Η γυναίκα χαστούκισε την πολιτικό μέσα σε εκκλησία της Καβάλας, πάλι με αφορμή την υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου. 

Η κ. Δεληκάρη δήλωσε, μεταξύ άλλων, (Action24) πως πριν το χαστούκι η δράστιδα της φώναζε να αποχωρήσει από τον ιερό ναό. «Εμφανίστηκε αμέσως η γυναίκα αυτή και μου έδωσε ένα χαστούκι με όση δύναμη είχε. Έγινε πολύ γρήγορα. Φώναζε ''έξω, έξω, αίσχος''», είπε η βουλεύτρια προσθέτοντας πως δεν επιθυμεί την δίωξή της.

Το συμβάν καταδίκασαν τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ενώ η «Νίκη» παρέπεμψε τη γυναίκα στο πειθαρχικό όργανο του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βροχερό το Μ. Σάββατο, βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

  | EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ  ΕΛΛΑΔΑ 04.05.24 08:10 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Βροχές και σποραδικές καταιγ...