Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η Πατρίδα μας υποδέχεται σήμερα τον πρόεδρο της Ομόδοξης και Ορθόδοξης Ρωσίας Βλαδίμηρο Πούτιν με την πεποίθηση ότι όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα είναι έργο της παγκοσμιοποιημένης Νέας Τάξης Πραγμάτων,για να βάλλουν στο χέρι τον ορυκτό πλούτο της χώρας μέσω του επονείδιστου παράνομου χρέους. Οι νεοταξίτες πολιτικοί της Ευρωζώνης πιστοί στο δόγμα του SOK έχτισαν ένα ψεύτικο χρέος με πλαστά στοιχεία και έδεσαν τον λαό μας μέσω των μνημονίων που εισήγαγε ο Γ.Παπανδρέου, σε μια άνευ προηγουμένου δίωξη και δοκιμασία.
Οι Έλληνες πληρώνουν τα τοκοχρεολύσια στον Ρότσιλντ και τον Σόρος ενισχύοντας το τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα.
Οι Ελληνες γνωρίζουμε οτι η Χώρα μας μπήκε στο στόχαστρο όχι μόνο για τον ορυκτό της πλούτο ,αλλά κυρίως επειδή είναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ όπως το ίδιο συνέβει πριν 4 δεκαετίες με την Ορθόδοξη μαρτυρική Κύπρο ,πριν τρεις δεκαετίες με την Ορθόδοξη Σερβία και στις μέρες μας με την Ορθόδοξη Συρία..Ο Ελληνικός λαός που μόλις βγήκε μετά από τον βαθύ μεταπολιτευτικό του λήθαργο,αγωνίζεται να σταθεί όρθιος με βαθιά προσήλωση στις αξίες,στην ιστορία της φυλής,στα ιδανικά του και στην ορθόδοξη πίστη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα

  Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα 3' 54" χρόνος ανάγνωσης Ακούστε το άρθρο ΙΝΤΙΜΕ Newsroom 01.05.2024 • 17:54 Κοινοποίηση...