Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΚΑΦΕΝΕΙΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΚΑΦΕΝΕΙΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣΣε λίγες μέρες, θα «γιορτάσουμε» για ακόμα μια φορά την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, της πλέον ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗΣ και ΥΠΟΥΛΗΣ χρόνιας πάθησης που ταλαιπωρεί πάρα πολύ κόσμο.
Δεν ξέρω ΠΩΣ «γιορτάζεται» αυτή η μέρα στις άλλες χώρες, γνωρίζω ΠΩΣ αντιμετωπίζονται όμως οι ασθενείς με την πάθηση αυτή σε πολλά μέρη, σε άλλες, «πολιτισμένες» χώρες που ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση δεν έχουν με την Ελληνική Πραγματικότητα.
Το έχω γράψει αμέτρητες φορές, πως στην Ελλάδα, οι ασθενείς με ΣΚΠ είναι ίσως από τα πιο ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, στις πλάτες των οποίων παίζονται διάφορα ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που σε συνδυασμό με την πάθηση τους, τους κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη απ’ ότι είναι.
Μιλάμε για μια πάθηση για την οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, άσχετα με τα πυροτεχνήματα περί νέων «θεραπειών» που σκάνε τακτικά εδώ και χρόνια δίνοντας ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ στους.


Διαβάστε περισσότερα: http://kafeneio-gr.blogspot.com/2016/05/blog-post_326.html#ixzz497PKx2TH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Γιατί άνοιξαν οι δικαστές την πόρτα εξόδου στον Μιχαλολιάκο

   Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ   02.05.24 16:14 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Προσμετρήθηκαν η ευνοϊκή επιμέτρηση των η...