Τρίτη 24 Μαΐου 2016

«Υπερδόση» και χρέος στο τραπέζι του Eurogroup LIVE

eurogroup2-630.jpg

EurogroupAP Photo/Thierry Monasse
Πυρετός διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) και να δώσει «πράσινο φως» για την εκταμίευση της... ενισχυμένης δόσης.
Διαφορές ουσίας μεταξύ Βερολίνου και ΔΝΤ στο ζήτημα του χρέους.

Τι αναμένει ο Γιάννης Δραγασάκης (14:34)

Γιάννης ΔραγασάκηςEUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε νωρίτερα στο βιομηχανικό συνέδριο του ΣΕΒ:
Πιστεύουμε ότι θα επικυρωθεί η επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει ένας δεσμευτικός οδικός χάρτης σχετικά με τη βιωσιμότητα του χρέους

Επιστολή ευρωβουλευτών σε Μέρκελ και Ολάντ για την Ελλάδα (14:16)

EUROKINISSI/Ε.Ε.
Με άρθρο τους στη «Liberation» οι Γάλλοι σοσιαλιστές Εμανουέλ Μορέλ και Γκιγιόμ Μπάλας, ο Ισπανός των Πρασίνων Ερνέστ Ουρτασούν, ο Γερμανός της Ενωτικής Αριστεράς Φάμπιο ντε Μάσι και ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζητούν την «άρση του οικονομικού αποκλεισμού της Ελλάδας».
Καλούν «τον Φρανσουά Ολάντ και την Ανγκελα Μέρκελ να αναλάβουν την πρωτοβουλία ουσιαστικών δράσεων για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της βιωσιμότητας του χρέους και της ελληνικής οικονομίας».
♦ Ακολουθεί σε ελληνική μετάφραση η πλήρης επιστολή, όπως εστάλη στην καγκελάριο της Γερμανίας και στον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα

  Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα 3' 54" χρόνος ανάγνωσης Ακούστε το άρθρο ΙΝΤΙΜΕ Newsroom 01.05.2024 • 17:54 Κοινοποίηση...