Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ζ. Κωνσταντοπούλου για καταγγελίες: «Δέχομαι προσωπικά επιθέσεις εδώ και μήνες» (φωτό)

15:22
04/01/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Απάντηση μέσω Facebook επιχειρεί να δώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες πρώην μέλους της Πλεύσης Ελευθερίας για «εργασιακό μεσαίωνα» στο κόμμα.
«Ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει» απαντά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στα όσα κατήγγειλε ο Μιχάλης Κριθαρίδης με ανάρτησή του στο Facebook. Σημειώνεται ότι ο κ. Κριθαρίδης έκανε λόγο για «εργαζόμενους σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα με υπερωρίες και έξοδα κίνησης που τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος».
«Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο, ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό μόρφωμα. Που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, τις αξίες και τους αγώνες της. Και ζητώ συγγνώμη που σας παρότρυνα να στηρίξετε μια τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή», υπογράμμισε ο ίδιος.
Για «θλιβερή ανάρτηση» έκανε λόγο από τη μεριά της η κα Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι ο καταγγέλλων «αποδέχθηκε να προσφερθεί ως βορά, ως αναλώσιμο πυρομαχικό. Σε αυτό που καταγγείλαμε. Σε αυτό που ξεκινήσαμε».
Παράλληλα, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, παραπέμπει και στην καταγγελία-απάντηση συνεργάτη της στα όσα καταγγέλλονται: «Στις 30/12/16 έγινε μία καταγγελία. Μια πρώτη καταγγελία από τον Διαμαντή, επώνυμα, θαρραλέα και ονομαστικά. Ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων και πτυχές της επίθεσης που δέχεται υπόγεια και δημόσια η Πλεύση Ελευθερίας και εγώ προσωπικά, εδώ και μήνες».

Clipboard01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T7445l