Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έρχεται σύγκρουση στην κορεατική χερσόνησο: «Φάτε να είστε δυνατοί γιατί ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος»


Αναμένουν κάποια αμερικανική στρατιωτική επέμβαση και ετοιμάζουν το «κλίμα» μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και των πολιτών
Έρχεται σύγκρουση στην κορεατική χερσόνησο: «Φάτε να είστε δυνατοί γιατί ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος»
Το καθεστώς της Πιόνγκιανγκ έδωσε εντολή στα στρατεύματα να μαζέψουν και να 
φάνε τα καλαμπόκια από τα χωράφια για να είναι δυνατοί σε περίπτωση πολέμου κάτι που δείχνει ότι η σύγκρουση πλησιάζει στην κορεατική χερσόνησο.
Με τα καλαμπόκια από τα χωράφια προσπαθούν να ταΐσουν τους στρατιώτες τους οι Βορειοκορεάτες στρατηγοί, κατηχώντας τους πως «έρχεται πόλεμος» και πρέπει «να είναι δυνατοί».
Αναμένουν κάποια αμερικανική στρατιωτική επέμβαση και ετοιμάζουν το «κλίμα» μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και των πολιτών
Την είδηση δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Daily NK»
«Οι αξιωματικοί καθοδηγούν τους στρατιώτες τους, που είναι εξαντλημένοι από την εκπαίδευση, να φάνε τα καλαμπόκια από τα χωράφια, γιατί ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος», δήλωσε μια πηγή στην ιστοσελίδα και πρόσθεσε: «Μάλιστα, τους απειλούν, λέγοντάς τους πως αν είναι εξασθενημένοι, παρά την άδεια να φάνε το καλαμπόκι, θα αντιμετωπίσουν κυρώσεις». 
Πάντως η ιστοσελίδα, θεωρείται αντίπαλη του καθεστώτος Κιμ Γιονγκ Ουν και δημοσιεύει απόψεις πολιτών της Βόρειας Κορέας, που υποστηρίζουν ότι ένας πόλεμος με τις ΗΠΑ θα είναι απόλυτα καταστροφικός για τη χώρα τους.
Αυτό φυσικά το γνωρίζει και ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Ξέρει όμως ότι όσο κρατάει το πυρηνικό του οπλοστάσιο έχει τη δυνατότητα να διαπραγματεύεται.
Αντίθετα οι χώρες που το παρέδωσαν όπως η Λιβύη και το Ιράκ είχαν οικτρό τέλος και τελούν υπό διάλυση.
Ο Κιμ γνωρίζει επίσης ότι η Κίνα δεν επιθυμεί να έχει τους Αμερικανούς να κάνουν επίδειξη ισχύος έξω από την «πόρτα» τους.
pro news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αλλάζει ο καιρός - Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

  Φωτογραφία Αρχείου | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI  ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18.04.24 07:19 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Τοπικέ...