Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΕΦΥΓΕ» ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΛΑ… (βίντεο)

«ΕΦΥΓΕ» ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΛΑ… (βίντεο)

Μια πραγματικά καταπληκτική περίπτωση που σπάει ρεκόρ ακρόασης και θέασης στην Δύση, είναι η περίπτωση μιας γυναίκας που γύρισε από τον θάνατο.
Πέραν του ότι είναι άλλη μια απόδειξη για την μετά θάνατο ζώη, παρόλα αυτά όμως αφήνει πολλά ερωτήματα, καθώς κινείται στο κλίμα των μεταθανάτιων εμπειριών που έχει διαδώσει η προτεσταντική Δύση, (Raymond Moody), με βασικό σκοπό να καταργήσει την διδασκαλία περί παραδείσου και της κόλασης, (με την παιδευτική έννοια).
Ο άγιος Σεραφείμ Ρόουζ στο βιβλίο του, «Η Ψυχή μετά τον θάνατο» βάζει τα πράγματα στην σωστή τους θέση και ξεσκεπάζει την προτεσταντική απάτη.
«Οι γιατροί έδιναν ώρες ζωής στην Anita Moorjani όταν αυτή εισήχθη στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση τον Φεβρουάριο του 2006.
Υπέφερε από καρκίνο στα τελευταία στάδια του ο οποίος την είχε αποδεκατίσει τόσο πολύ ώστε εκείνο το πρωινό έμελλε να ήταν και το τελευταίο της! Ή μήπως όχι?
Αναφέρει πως ξαφνικά βρέθηκε έξω από το σώμα της και μεταφέρθηκε σε μία κατάσταση που ενδόμυχα αποκάλεσε παράδεισο! Συγκεκριμένα τονίζει πως δεν ήταν ένα μέρος αλλά μια συνειδησιακή κατάσταση η εμπειρία της μετά το «θανατό» της.
Εκεί λοιπόν της τέθηκε το ερώτημα για το αν θέλει να παραμείνει στη ζωή ή όχι. Αυτοί που ρωτούσαν ήταν πνευματικά όντα αγάπης κάτι σαν φύλακες άγγελοι που δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί στον τρισδιάστατο κόσμο στον οποίο ζούμε αλλά παρόλα αυτά βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας.
Από τότε η Anita συνειδητοποίησε το πόσο σπουδαίο δώρο είναι η ζωή και επιστρέφοντας πίσω σε αυτή ως εκ θαύματος η πάθησή της είχε θεραπευτεί, όπως αναφέρει το fumara.
Δείτε την ομιλία που έκανε στο TED για την εμπειρία της και εμπνευστείτε από το μήνυμα που μεταφέρει σε όλους για τη ζωή και το χρόνο που διανύουμε σε αυτήν την πραγματικότητα.»
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η «καταιγίδα» αφρικανικής σκόνης γεμίζει νοσοκομεία: «Τοξικό και επικίνδυνο μείγμα»

  SHARE TWEET VIBER WHATSAPP EMAIL Ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι το κοκτέιλ  αφρικανικής σκόνης  και ζέστης, που επικρατεί τις τελευταίες μέρες...