Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

19 πλοία γύρω απο στα Ίμια: Για σκηνικό πολέμου μιλούν οι Τούρκοι - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

19 πλοία γύρω απο στα Ίμια: Για σκηνικό πολέμου μιλούν οι Τούρκοι - ΒΙΝΤΕΟ

 

Και σήμερα συνεχίζεται η ένταση στα Ίμια σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τα οποία μάλιστα μεταδίδουν και σχετικό βίντεο. Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι σήμερα στις 14.30 το μεσημέρι ο αριθμός των πλοίων του πολεμικού ναυτικού και των δύο χωρών αυξήθηκε γύρω από την περιοχή των Ιμίων.


Πρόκειται για 11 τουρκικά, μεταξύ των οποίων και δύο σκάφη της ακτοφυλακής, ενώ από την πλευρά της Ελλάδας υπάρχουν 8 σκάφη της ακτοφυλακής. Αναφέρουν ακόμη ότι πάνω σε δύο ελληνικά σκάφη εθεάθησαν ένοπλοι Έλληνες στρατιώτες.
Ένα από τα σκάφη μάλιστα που μετέφερε Έλληνες κομάντος, πέρασε από απόσταση ενός μιλίου από τις βραχονησίδες Ίμια και κατευθύνθηκε προς την Κω. Τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής κατευθύνθηκαν αμέσως προς τα Ίμια.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα ελληνικά και τουρκικά σκάφη πλησίασαν σε απόσταση 80-100 μέτρα το ένα με το άλλο, ενώ τα υπόλοιπα πλοία παρέμεναν σταθερά 1-2 μίλια μακριά από τις βραχονησίδες παρακολουθώντας την κινητικότητα.

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου – ΤΟΥΡΚΙΑ/Κωνσταντινούπολη 13/02/2018 17:41

http://mignatiou.com/2018/02/gia-skiniko-polemou-sta-imia-ke-simera-me-19-plia-kanoun-logo-ta-tourkika-mme-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΚΕ: Να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, 20:17:50 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρέμβαση στη συζήτηση της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίο...