Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Επανέρχεται ο Μπουλούτ Σύμβουλος Ερντογάν: Κουνούπι η Ελλάδα, τα βάζει με γίγαντα

Επανέρχεται ο Μπουλούτ

Σύμβουλος Ερντογάν: Κουνούπι η Ελλάδα, τα βάζει με γίγαντα

Σύμβουλος Ερντογάν: Κουνούπι η Ελλάδα, τα βάζει με γίγαντα
Ο επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, προειδοποίησε ότι οι συνέπειες εις βάρος της Ελλάδας θα είναι «τρομερές».
Σαν «κουνούπι που τα βάζει με έναν γίγαντα» παρομοίασε ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση της Ελλάδας με την Τουρκία ο επικεφαλής των συμβούλων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, μιλώντας στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας TRT Haber, προειδοποιώντας ότι οι συνέπειες εις βάρος της Ελλάδας σε τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι «τρομερές».

Μετά τις εμπρηστικές του δηλώσεις που προειδοποιούσε τους Ελληνες ακόμα και τον Πρωθυπουργό να μην πατήσουν τα πόδια τους στα Ίμια γιατί οι Τούρκοι θα τους σπάσουν τα πόδια, ο σύμβουλος του Ρ. Ερντογάν επανέρχεται.

Σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα σίγουρος για τις στρατιωτικές δυνάμεις και τον εξοπλισμό της Τουρκίας, σημειώνοντας ότι αν οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να συγκρουστεί με την Τουρκία στο Αιγαίο, ενώ ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τις επιχειρήσεις στη Συρία, να μην έχουν αμφιβολία ότι θα απαντήσουμε, τονίζοντας ότι «η απάντηση της Τουρκίας θα είναι η πιο σκληρή».

Ο Γιγίτ Μπουλούτ αναρωτήθηκε αν η Ελλάδα είναι σε θέση να τα βάλει με την Τουρκία, λέγοντας ότι θα είναι σαν να μάχονται ένα κουνούπι με έναν γίγαντα, προειδοποιώντας μάλιστα ότι οι συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα θα είναι τρομερές.



in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ξανά «δύο ξένοι στην ίδια πόλη» Κασσελάκης και Ανδρουλάκης - Η αγκαλιά με Ψωμιάδη

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξανά «δύο ξένοι στην ίδια πόλη» Κασσελάκης και Ανδρουλάκης - Η αγκαλιά με Ψωμιάδη Κασσελάκης για Γενοκτονία Ποντίων: «Έχει αργήσε...