Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Υποδομών


Τρικάκι της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας

Βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Υποδομών

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Δείτε καρέ - καρέ την επίθεση των μελών του Ρουβίκωνα σε κτήριο του υπουργείου Υποδομών. Τα μέλη της αναρχικής ομάδας κατήγγειλαν την έλλειψη υποδομών για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου.
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το βίντεο από τη χθεσινοβραδινή επίθεση μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» σε κτήριο του υπουργείου Υποδομών.
Τα μέλη της οργάνωσης, σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, εξήγησαν ότι η επίθεση συνιστά απάντηση στις ευθύνες του υπουργείου για την τραγωδία της ανατολικής Αττικής.
Μεταξύ άλλων, έκαναν λόγο για το «μεγαλύτερο έγκλημα στην Ελλάδα» και κατήγγειλαν την έλλειψη των απαραίτητων υποδομών για την εκκένωση των περιοχών και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. 
«Το κράτος, όπως σε κάθε έκτακτη για το ίδιο συνθήκη, επιλέγει να στρουθοκαμηλίζει. Προτιμάει για καθαρά πολιτικούς λόγους, να αποφεύγει τις ευθύνες του. Το δολοφονικό κράτος της Ελλάδας έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε μία από τις μαζικότερες δολοφονίες της χώρας» ανέφεραν, παράλληλα.
Και κατέληξαν: «Οι ελλείψεις στις υποδομές υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Όσο εμπιστευόμαστε τη μοίρα μας σε κυβερνήσεις και σωτήρες κάθε είδους. Εμείς, δεν έχουμε παρά να δηλώσουμε την αμέριστη και αδιαμεσολάβητη αλληλεγγύη μας στου πυροπαθείς και τις οικογένειές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν τραβάει νέα κόκκινη γραμμή-«Θα ξεκινήσω πυρηνικό πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ουκρανίας αν...»

  Οι Δυτικοί θεωρούν «μπλόφες» τις νέες προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου, όμως η Μόσχα μάλλον σοβαρολογεί... ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πού...