Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ??

Αποτέλεσμα εικόνας για φταιμε FVTOGRAFIEWΣχόλιο το κακό με αυτήν την κυβέρνηση σε αυτήν την χώρα που ζούμε < έτσι τυχαίο δεν είναι τίποτα>πάει από το κακό στο χειρότερο, ακόμα και η φύση εκδικείται τον βιασμό που έχει υποστεί εδώ και πολλά χρόνια, κάποια στιγμή θα είχαμε αυτά τα δυσάρεστα αποτελέσματα, τώρα ψάχνουν να βρούν ενόχους ? βλέπεις κάποιοι πρέπει να πληρώσουν το μάρμαρο. Υπάρχει μια διαφορά κύριοι της κυβέρνησης ένοχο είναι όλο το πολιτικό σύστημα που τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα, απλά βόλευε η κατάσταση για πολιτικούς και πελατειακούς σκοπούς είναι της πάσης γνωστό το τι συνέβαινε και συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο στην πληγείσα περιοχή μα σχεδόν σε όλη την χώρα . Και πάμε τώρα στα υπόλοιπα, το κακό για εμάς τους κοινούς θνητούς η ταλαιπωρία και η δυστυχία δεν θα έχει τέλος, πάλι εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο ότι και να κάνουν, και αυτοί που κυβερνούν τώρα μα και στον επόμενο που καραδοκεί να πάρει την εξουσία < λίγο χλωμό το βλέπω, απλά οι συγκυρίες βλέπεις τελεία εδώ > Τώρα να μου πεις φίλε και φίλη αναγνώστη άστο ρε φίλε μην μας ζαλίζεις και εσύ τώρα εμείς θα το αλλάξουμε το σύστημα ? Ναι φίλε φίλη εμείς θα το αλλάξουμε, είμαστε και εμείς υπόλογοι και υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια με την δική μας ανοχή και ψήφο ήρθαν στην εξουσία αυτά τα πολιτικά σαπρόφυτα καιρός είναι πλέον να πληρώσουν και να καταδικασθούν ας δώσουμε ένα τέλος στην υποκρισία και το ψέμα !!!
Ι.Γ Συντάκτη δεν κάνω τον συνήγορο σε κανένα κόμμα η αποψή μου για το σύστημα είναι γνωστή απλά κάπου θέλει πολύ ψάξιμο για να βγάλεις συμπέρασμα φίλε φίλη !!
Ο Συντάκτης Θ.Π Συντάκτης αρθρογράφος ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ .GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία στο μεταναστευτικό»

  Οι δύο ηγέτες ανέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν, να αρχίσουν την προετοιμασία για τη σύγκληση του ε...