Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Τρικυμία στους Ανεξάρτητους Έλληνες λόγω Σκοπιανού


Ανεξάρτητοι Έλληνες

Τρικυμία στους Ανεξάρτητους Έλληνες λόγω Σκοπιανού

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Αναδίπλωση Π. Καμμένου για τα περί παραίτησης από την κυβέρνηση όταν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από την πΓΔΜ. Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ.
Συναγερμό σήμανε στην κυβέρνηση χθες, η δήλωση — βόμβα του Πάνου Καμμένου ότι θα παραιτηθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι ΑΝΕΛ θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση, εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την πΓΔΜ.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διευκρίνισε ότι επανέλαβε την πάγια θέση του ότι θα παραιτηθεί αν και όταν έρθει η συμφωνία στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Η θέση των ΑΝΕΛ είναι ξεκάθαρη, «αποχωρούμε από τις κυβερνητικές θέσεις και την κυβερνητική πλειοψηφία, όταν η Συμφωνία των Πρεσπών, έρθει προς ψήφιση», είπε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Αποχωρούμε από τις κυβερνητικές θέσεις και την κυβερνητική πλειοψηφία, όταν η Συμφωνία των Πρεσπών, έρθει προς ψήφιση» είπε.
Σχετικά με το ζήτημα του Τέρενς Κουίκ και την απομάκρυνσή του από τους ΑΝΕΛ, ο κ. Τοσουνίδης επανέλαβε ότι εκείνος έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με την αποκλίνουσα πορεία του τον τελευταίο καιρό από τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Συμπλήρωσε όμως ότι δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις σχετικά με την υπόθεση Κουίκ.
Κληθείς να σχολιάσει τη διαφοροποίηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, λέγοντας ότι πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου