Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Live η ομιλία Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη UPD

Live η ομιλία Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη UPD

tsipras-thessaloniki.jpg

Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του πρωθυπουργού στο Παλέ ντε Σπορ στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης». Συγκέντρωση «Μακεδονομάχων» στον Λευκό Πύργο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τριάντα προληπτικές προσαγωγές.
Στο Παλέ ντε Σπορ βρέθηκε από νωρίς πολύς κόσμος για να παρακολουθήσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Η έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού καθυστέρησε εξαιτίας τηλεφωνήματος στην «Εφ.Συν.» για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στη Θεσσαλονίκη, στο Παλέ ντε Σπορ και επί της Γρηγορίου Λαμπράκη και έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.
Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού.
EUROKINISSI
Ανάμεσα στον πολύ κόσμο και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης.
EUROKINISSI
Παρούσα και η Κατερίνα Νοτοπούλου, το όνομα της οποία ακούγεται για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.
EUROKINISSI
Την ίδια στιγμή στον Λευκό Πύργο πραγματοποιείται αντισυγκέντρωση από οργανώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Στο σημείο βρίσκονται περίπου 300 με 350 άτομα από τις οργανώσεις Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης και Ενωμένοι Μακεδόνες.
Ακούστηκαν συνθήματα για τον Παύλο Μελά και το «Μακεδονία Ξακουστή», ενώ κυριαρχούν ελληνικές σημαίες και ο ήλιος της Βεργίνας.
Το πιο μελανό σημείο της διαμαρτυρίας ήταν ο ναζιστικός χαιρετισμός ενός από τους συγκεντρωμένους, φορώντας κουκούλα.
Η παρουσία της αστυνομίας στο σημείο είναι πολύ ισχυρή , ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ δεν έχουν επιτρέψει στους συγκεντρωμένους να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Παλέ ντε Σπορ.
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η πορεία θα κατευθυνθεί προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη.
EUROKINISSI
EUROKINISSI
Νωρίτερα ορισμένοι από τους διαδηλωτές επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς το Παλέ ντε Σπορ, όμως κάτι τέτοιο δεν επετράπη από την αστυνομία. Στο πλαίσιο των εξονυχιστικών ελέγχων έγιναν περίπου τριάντα προληπτικές προσαγωγές.
Στην Καμάρα πραγματοποιείται αντιφασιστική συγκέντρωση με τη συμμετοχή περίπου εκατό ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραηλινοί στρατιώτες ζητούν εκεχειρία στη Γάζα, αλλιώς δεν θα εμφανιστούν για υπηρεσία

Επιστολή-καταπέλτης προς τους υπουργούς και τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων. Θέλουν κατάπαυση πυρός και ανταλλαγή ομήρων με Παλαιστίνιους...