Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ο Θεοδωράκης έδωσε διορία στον Δανέλλη να ξεκαθαρίσει τη στάση του μέχρι το βράδυ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Θεοδωράκης έδωσε διορία στον Δανέλλη να ξεκαθαρίσει τη στάση του μέχρι το βράδυ

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ματθαίος Παπαοικονόμου-Σιδέρης
0 10
Διορία μέχρι το βράδυ προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη στάση που θα κρατήσει στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή, έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη.
Με τον Σταύρο Θεοδωράκη να δίνει στον Σπύρο Δανέλλη διορία να ξεκαθαρίσει τη στάση του, έληξε η συνάντηση που είχαν στα γραφεία του Ποταμιού.
Η συνάντηση του κ. Θεοδωράκη με τον Σπύρο Δανέλλη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, καθώς ο βουλευτής του Ποταμιού έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Από τη μεριά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας για το ζήτημα της ψήφου εμπιστοσύνης, με τη θέση του κόμματος να είναι ότι δε στηρίζει την κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι έχει διαμηνυθεί πως θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Υπό το πλαίσιο αυτό, ο κ. Θεοδωράκης έδωσε διορία στον Σπύρο Δανέλλη να αποσαφηνίσει μέχρι το βράδυ τη στάση που θα κρατήσει την Τετάρτη στη Βουλή κι εάν θα δώσει ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όπως αναφέρουν πηγές από το Ποτάμι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δανέλλης: Τσίπρας και Ζάεφ, Ντιμιτρόφ και Κοτζιάς γράφονται στην ιστορία
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δανέλλης είχε δηλώσει την προηγούμενη Παρασκευή πως «είναι συνεπές σε όσους θεωρούν ότι εθνικό συμφέρον επιβάλει την κύρωση της Συμφωνίας, να στηρίξεις την κυβέρνηση για να υπάρχει κυβέρνηση που θα φέρει τη Συμφωνία». Παράλληλα, ο κ. Δανέλλης έδωσε το «παρών» ως ομιλητής στην εκδήλωση για «Το "στοίχημα" της Συμφωνίας των Πρεσπών» στο Μέγαρο Μουσικής και έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας καθώς και πολλά στελέχη της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Οι όροι της Ρωσίας για να λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Νέες απειλές Λαβρόφ

  Επιμέλεια -  Newsroom   Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 20:13 O επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ AP Photo/Sakchai Lalit Οι Ηνωμέ...