Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Θεσσαλονίκη: Ουρά για ένα κοκτέιλ σε υπαίθριο μπαρ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (1392)
 0  0  0
Βρείτε μας
Ουρά σχημάτισαν κάτοικοι και επισκέπτες στη Θεσσαλονίκη σε συρόμενο υπαίθριο μπαρ στη Νέα Παραλία, προκειμένου να πάρουν ένα κοκτέιλ για να το πιουν στους δρόμους της πόλης.
Ουρά σχηματίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε συρόμενο υπαίθριο μπαρ στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το voria.gr, διψασμένοι για κοκτέιλ πολίτες έκαναν ουρά για να εξυπηρετηθούν, εκμεταλλευόμενοι το «παραθυράκι» του take away.

Κλειστές καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο των μέτρων για μείωση της διασποράς του κορονοϊού έκλεισαν εμπορικά κέντρα, μπαρ, καφέ και καφετέριες, καθώς και καταστήματα εστίασης εκτός delivery και take away.
Παράλληλα, έκλεισαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός από τις ανοιχτούς χώρους για μεμονωμένη άθληση, τα κέντρα αισθητικής, βιβλιοθήκες, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι.
Η κυβέρνηση αποφάσισε το κλείσιμο και των εποχικών τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και των οργανωμένων παραλιών και των χιονοδρομικών κέντρων.
Την Πέμπτη είχε ανακοινωθεί πως για 15 ημέρες κλείνουν χώροι διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όπως θέατρα, κινηματογράφοι, χώροι εκδηλώσεων και κέντρα διασκέδασης. Παράλληλα έκλεισαν παιδότοποι και γυμναστήρια.
Συνεπώς ανοιχτά παραμένουν ενδεικτικά τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα delivery και take away, τα καταστήματα λιανεμπορίου, καθώς και οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και τα φαρμακεία.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα ανέρχονταν έως το βράδυ του Σαββάτου σε 228, ενώ τέσσερις θάνατοι στη χώρα μας αποδίδονται στον Covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο – Αναβλήθηκε η συναυλία

  Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο – Αναβλήθηκε η συναυλία Ανησυχία για τη  Μαρινέλλα  που κατέρρευσε στη σκηνή στο  Ηρώδειο  κα...