Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Πέντε παραβίαση των μέτρων της κυβέρνησηςσυλλήψεις για

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (1272)
 0  0  0
Βρείτε μας
Ξεκίνησαν οι πρώτες συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορονοϊού στη χώρα μας.
Σε πέντε συλλήψεις προσχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για παραβίαση των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό που επέβαλε η κυβέρνηση και αφορά στην αναστολή κάθε εκπαιδευτικής δραστηριότητας για δυο βδομάδες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, συνελήφθη την Πέμπτη στα Γιάννενα άνδρας που διατηρούσε φροντιστήριο και φαίνεται πως έκανε μαθήματα σε ομάδα παιδιών.
Επίσης, τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στα Γρεβενά, οι οποίες αφορούν έναν ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, έναν καθηγητή και ένας ιδιώτη.
Επίσης έγινε ακόμη μια σύλληψη για κατ' οίκον διδασκαλία σε περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή.
Να σημειωθεί ότι με εγκύκλιό του προς τους εισαγγελείς όλης της χώρας ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ζήτησε την άμεση παρέμβασή τους όταν διαπιστώνεται παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ο κ. Πλιώτας παραπέμπει στο άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, στο οποίο προβλέπονται αυστηρές ποινικές κυρώσεις για όσους παραβιάζουν τα μέτρα που έχουν διαταχθεί για να αποτραπεί η διάδοση της νόσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία στο μεταναστευτικό»

  Οι δύο ηγέτες ανέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν, να αρχίσουν την προετοιμασία για τη σύγκληση του ε...