Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Έντεκα κρούσματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Έντεκα κρούσματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

EUROKINISSI

Έντεκα κρούσματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο


Ένας ασθενής και 10 νοσηλευτές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, στο 401 ♦ Ανακοινώθηκαν συνολικά 21 νέα κρούσματα ♦ Ακόμα ένας ασθενής κατέληξε από τον ιό.
Τα νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. Όπως είπε, σε 21 ανέρχονται τα νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά σήμερα (Τετάρτη), εκ των οποίων τα 11 είναι σε υγειονομική δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν ασθενή και 10 νοσηλευτές, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. 
Την ίδια στιγμή, 36 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), εκ των οποίων οι 8 είναι γυναίκες. Η διάμεση τιμή της ηλικίας τους είναι τα 68 έτη. Παράλληλα, 82 ασθενείς έχουν εξέλθει από ΜΕΘ.
Άλλος ένας ασθενής κατέληξε κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 147. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρή είναι μία 89χρονη γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και ήταν ένα από τα κρούσματα στο γηροκομείο στη Νέα Μάκρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο πραγματικός στόχος του ανεξέλεγκτου Νετανιάχου

  Ο αιμοσταγής πρωθυπουργός του Ισραήλ ψάχνει τη χρυσή ευκαιρία να απαλλαγεί από το Ιράν | (AP Photo/Pamela Smith) ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 01.10...