Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώθηκε οικισμός και οικοτροφείο

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η φωτιά που ξέσπασε στην Φέριζα, στη Κερατέα μαίνεται σε ακαθάριστες οικοπεδικές εκτάσεις, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες.

Στην προληπτική εκκένωση του οικισμού Φέριζας καθώς και οικοτροφείου με 30 παιδιά προχώρησαν οι αρχές, καθώς μαίνεται η φωτιά στην Κερατέα

Στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι 7 μποφόρ με ριπές 8 μποφόρ, δυσχεραίνοντας το έργο της Πυροσβεστικής που επιχειρεί με 28 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Οι δυνάμεις ενισχύονται.

Εκτός από τους ισχυρούς ανέμους, υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, γι' αυτό έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά που μαίνεται σε οικοπεδικούς χώρους οι οποίοι ήταν ακαθάριστοι. Τα παιδιά θα μεταφερθούν στο Grand Resort, ενώ η εκκένωση έγινε εξαιτίας των πυκνών καπνών.

​Εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων στην Λεωφόρο Αναβύσσου από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα προς Ανάβυσσο καθώς και από την οδό Αγ. Παντελεήμονος στο ρεύμα  προς Καλύβια.

Στο μεταξύ μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Νέας Μάκρης με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν στο σημείο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Οκτώ νεκροί από τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα – Αναφορές για άλλη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ

  ΦΩΤΟ REUTERS Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλων τρομοκρατών σήμερα (1/10/24) το απόγευμα στη Γιάφα, στα νότια του Τελ Αβίβ, σύμφωνα...