Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ LOCKDOWN ΜΕ 600 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ , 1 ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ(Βίντεο)

 


     5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες  Γάλλοι  διαμαρτυρήθηκαν  εναντίον των πιστοποιητικών εμβολιασμού του Μακρόν  την Κυριακή στο Παρίσι, η γερμανική αστυνομία διέλυσε μια πορεία  διαμαρτυρίας στο Βερολίνο.

Ο ειδικός εισηγητής των Ηνωμένων Εθνών για τα βασανιστήρια εξετάζει την εφαρμογή υπερβολικής βίας. Πάνω από 600 διαδηλωτές συνελήφθησαν την Κυριακή στο Βερολίνο, ένας άνδρας πέθανε μετά από μια ανάκριση της αστυνομίας από καρδιακή προσβολή.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/gestapo-back-berlin-600-arrests-1-dead-women-children-beat-street-berlin-anti-lockdown-protest/

Η αριστερή ακραία κυβέρνηση του Βερολίνου είχε απαγορεύσει τις διαμαρτυρίες ενάντια στα lockdown του Βερολίνου, αν και είχε  δεχτεί 80.000 διαδηλωτές  χωρίς μάσκες  και αποστάσεις σε μια διαδήλωση gay υπερηφάνειας την προηγούμενη εβδομάδα. Δεκάδες πολίτες που αγαπούν την ελευθερία τους είχαν φτάσει την Κυριακή για να κάνουν χρήση του συνταγματικού τους δικαιώματος να διαμαρτυρηθούν.

Αλλά οι 2250 αξιωματούχοι της αστυνομίας αναμονής φάνηκαν να έχουν την εντολή να στραφούν ενάντια στους ανθρώπους που ήθελαν να ελευθερωθούν από τα εμπόδια του Covid. Σε ένα βίντεο μπορούμε να δούμε πώς η αστυνομία φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα αγόρι περίπου 10 ετών, που ενώ κάθεται το χαστουκίζουν στο πρόσωπο αφού το έχει τραβήξει η μητέρα του:

https://pbs.twimg.com/media/E8IvYx4XMAInuBa?format=jpg&name=900×900

Οι αξιωματούχοι πήγαν βίαια εναντίον των μεγαλύτερων γυναικών που ήθελαν να κάνουν χρήση του δικαιώματός τους να διαμαρτυρηθούν:

Berlin 1.8 2021 🔥 Polizist würgt und schubst ältere Frau!

Police vs Senior Women in Berlin Protest |#Querdenken #Berlin #b0108 #Polizeigewalt

NOW – Thousands protest in #Berlin against Covid restrictions despite a ban by the authorities.

Serious Criminals in uniform | #Folter #Polizeigewalt

Erschreckende Bilder aus Berlin, 1. August 2021- ob nicht GENAU DAS so gewollt ist!?

Ο δημοσιογράφος του πρωταθλητή Boris Reitschuster ήταν θύμα κακομεταχείρισης, αν και μπορούσε να δείξει την κάρτα του Τύπου καλά εμφανώς

Mit Fäusten gegen die Pressefreiheit: Berlins Polizei im Einsatz….

Ο Nils Melzer, ειδικός εισηγητής των Ηνωμένων Εθνών για τα βασανιστήρια, έγραψε: «Έχουμε επίγνωση αυτού του περιστατικού. Μπορεί κάποιος να πει το γραφείο μου τις λεπτομέρειες / μάρτυρες σε αυτό το περιστατικό και αν έχει ξεκινήσει μια επίσημη έρευνα; Αποστολή σε: sr-torture@ohchr.org (παρακαλώ  μην απαντήστε για Twitter / dm) «.

Ο Richard Abelson είναι ο διεθνής ανταποκριτής της Gateway Pundit. Έχει ακολούθους στον Parler ή Gettr.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...