Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Μ.Νετανιάχου: «Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση» (βίντεο) «Θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από κάθε απειλή» 13.04.2024 | 23:31

 

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε βιντεοσκοπημένο του διάγγελμα το βράδυ του Σαββάτου (13/4) δήλωσε πως η χώρα του θα απαντήσει με όμορο τρόπο στην οποιαδήποτε επίθεση από πλευράς του Ιράν.

«Πολίτες του Ισραήλ, τα τελευταία χρόνια, και ακόμη περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, το Ισραήλ προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο μιας άμεσης επίθεσης από το Ιράν», αναφέρει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.«Τα αμυντικά μας συστήματα έχουν αναπτυχθεί και είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Το κράτος του Ισραήλ είναι ισχυρό, οι IDF είναι ισχυρές».

«Εκτιμούμε τις ΗΠΑ που στέκονται στο πλευρό του Ισραήλ, καθώς και την υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και πολλών άλλων χωρών».«Θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από κάθε απειλή»

«Καθιέρωσα μια ξεκάθαρη αρχή – όποιος μας βλάψει, θα τον βλάψουμε κι εμείς. Θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από κάθε απειλή και θα το κάνουμε με ηρεμία και αποφασιστικότητα.

Γνωρίζω ότι και εσείς, οι πολίτες του Ισραήλ, διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Σας προτρέπω να ακούσετε τις οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου.

Μαζί στεκόμαστε και με τη βοήθεια του Θεού, μαζί θα νικήσουμε όλους τους εχθρούς μας», λέει ο Νετανιάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου