Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Μ.Σαλβίνι προς Ε.Μακρόν: «Αν θέλει ας πάει ο ίδιος να πολεμήσει στην Ουκρανία – Να σταματήσει να σπάει τα @ρχ@ των Ιταλών» Η «καθαρή» απάντηση από τον Ιταλό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στα πολεμικές κραυγές του Γάλλου προέδρου προκάλεσε την αντίδραση του Παρισιού 07.06.2024 | 23:09

 

«Οργή» δηλώνει το Παρίσι στην «απαξιωτική» όπως χαρακτηρίζουν γαλλικές πηγές, αναφορά του Ιταλού αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μ.Σαλβίνο κατά του Γάλλου προέδρου Ε.Μακρόν.

Ο Μ.Σαλβίνι, με αφορμή για τις πολεμικές ιαχές του (παράδοξο γιατί η Γαλλία έχει να κερδίσει μόνη της σε πόλεμο από την εποχή του Λουδοβίκου του 14ου) κάλεσε τον Γάλλο πρόεδρο «Αν θέλει πόλεμο να βάλει ο ίδιος κράνος και να πάει στο μέτωπο και να σταματήσει να σπάει τα @@ των Ιταλών»!Οι δηλώσεις επί σκηνής έγιναν από τον Σαλβίνι μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Μπάρι της νότιας Ιταλίας.Ο ηγέτης της Λέγκα είπε ότι «Ο Μακρόν πρέπει να φορέσει κράνος, γιλέκο και να πάει στην Ουκρανία» και «το Παρίσι να σταματήσει να πρήζει τα @@ των Ιταλών».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η επιλογή για τη Λέγκα είναι μια επιλογή για την ειρήνη. Δεν θέλω οι γιοι του Μπάρι, οι γιοι της Ιταλίας, να σταλούν να πολεμήσουν και να πεθάνουν στην Ουκρανία, και δεν θέλω τα ιταλικά όπλα να βομβαρδίζουν και να σκοτώνουν στην Ρωσία. Η Ιταλία δεν βρίσκεται σε πόλεμο με κανέναν», πρόσθεσε ο Σαλβίνι.

Όλα αυτά μετά τις κορώνες Μακρόν και του Γάλλου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου ότι «Οι Γάλλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για θυσίες», δηλαδή να πάνε στην Ουκρανία να πολεμήσουν!Newsroom | email: info@pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T8rrx1