Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Α.Μυλωνάκης: Συναλλαγή «κάτω από το τραπέζι» Κ.Βελόπουλου με Κ.Μητσοτάκη για εκλογή ΠτΔ: «Όπως είχε κάνει στα Μνημόνια ο Βελόπουλος» «ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ "εις σάρκαν μίαν"» για την εκλογή ΠτΔ» 08.06.2024 | 12:40





Newsroom | email: info@pronews.gr Συνεννόηση και συναλλαγή κάτω από το τραπέζι μεταξύ κυβέρνησης Μητσοτάκη, ΠΑΣΟΚ και Κυριάκου Βελόπουλου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το επόμενο έτος, καταγγέλλει ο τ.βουλευτής και κορυφαίο στέλεχος της Ελληνικής Λύσης  Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος έχοντας διατελέσει ως Νο 2 στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης, γνωρίζει άριστα τις διεργασίες που συντελούνται και τις διαπραγματεύσεις Μητσοτάκη-Βελόπουλου.

Σε άρθρο του στο pronews.gr, ο τ.βουλευτής και πιλότος της Αεροπορίας Στρατού, αποκαλύπτει ότι το «μπλοκ» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έχει ήδη σχηματιστεί και θα απαρτίζεται από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της Ελληνικής Λύσης.Προκειμένου να υπάρξει μια εκλογή προσώπου όχι απλώς με τις 180 ψήφους που απαιτούνται στην τρίτη ψηφοφορία, αλλά να εκλεγεί από την πρώτη ψηφοφορία με άνω των 200 ψήφων, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή 158 η ΝΔ, 41 το ΠΑΣΟΚ και 16 η Ελληνική Λύση!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν υπάρξει ήδη επαφές και συνεννοήσεις σε ηγετικό επίπεδο των τριών κομμάτων κατά το πρότυπο της συμφωνίας για τα Μνημόνια Σαμαρά, Βενιζέλου, Καρατζαφέρη το 2011, μέρος της οποίας συμφωνίας ήταν ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος υπερψήφισε το Μνημόνιο, βάζοντας και αυτός «ταφόπλακα» στις προσδοκίες να δοθεί ένα τέλος στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει τότε και τις είχε κάνει ο Κ.Βελόπουλος:

Οι Κ.Βελόπουλος και Α.Μυλωνάκης

Ας δούμε ολόκληρο το άρθρο του τ.βουλευτή Α.Μυλωνάκη.

“Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές και οι Έλληνες πολίτες είναι έτοιμοι για μια ακόμα, όπως τη κατάντησαν, αγγαρεία.

Το Πόθεν Έσχες του γλυκόξινου «Στεφάνου» μονοπώλησε δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές και πρωινάδικα.

Χωρίς μεγάλη προσπάθεια οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν να παραμυθιάζουν τη κοινωνία, τα προβλήματα αυξάνουν όπως οι τιμές στα ράφια των super market καθημερινά, άνθρωποι δεινοπαθούν με ένα κατεστραμμένο εθνικό σύστημα υγείας, η εγκληματικότητα και κυρίως των ανηλίκων αυξάνει ανησυχητικά όπως και οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα.

Το «κράτος δικαίου» πήγε περίπατο, η ατιμωρησία των πολιτικών εγκλημάτων καλά κρατεί και οι πολίτες καλούνται στις κάλπες τη Κυριακή για να επιλέξουν τους αρεστούς υποψήφιους των κομμάτων για το ευρωκοινοβούλιο.

Οι δημοσκόποι για μια ακόμα φορά έκαναν τη δουλειά που τους ανέθεσαν τα κομματικά γραφεία και τα ΜΜΕ, δίνοντας το στίγμα προς τα που πρέπει να κινηθεί το εκλογικό σώμα.

Ένα εκλογικό σώμα που είναι έτοιμο να γυρίσει πλέον για τα καλά τη πλάτη σε παπατζήδες, πολιτικούς απατεώνες και διάφορους τυχοδιώκτες πολιτικούς αρχηγούς.

Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν για μια ακόμα φορά οι πολίτες που καταλαβαίνουν πλέον τα ύποπτα και υπόγεια νταλαβέρια που στήνονται μεταξύ των κομμάτων της βουλής.

Ας μη ξεχνάμε ότι έρχεται σε ένα χρόνο και η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ «εις σάρκαν μιαν» και οι δήθεν «Αριστεροί» (εκατομμυριούχοι) από την άλλη, θα συγκρουστούν για τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα της χώρας.

Είδαμε και στις ψηφοφορίες για τα εθνοκτόνα Μνημόνιο τι έγινε και πώς συνεργάστηκαν για να βάλουν «ταφόπλακα» στην χώρα.

Μέσα σ’ αυτό το θολό και θλιβερό τοπίο των ήδη εκλεγμένων στις εθνικές εκλογές κοινοβουλευτικών ομάδων που απογοητεύουν καθημερινά, δίνουν το παρόν και πολλά μικρά κόμματα με πολιτικές βλέψεις και φιλοδοξίες ορισμένα εκ των οποίων χρήζουν της προσοχής μας.

Ένα εξ αυτών το πατριωτικό κόμμα η «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ» της Αφροδίτης Λατινοπούλου με καθαρό και έντιμο πολιτικό λόγο χωρίς εξάρσεις και παραμύθια είναι έτοιμο να περάσει το όριο του 3% και γιατί όχι να εκλέξει έναν ευρωβουλευτή από το πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο που έχει καταρτίσει.«Κυριακή κοντή γιορτή» λοιπόν και θα περιμένουμε να δούμε «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος».”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΣΥΡΙΖΑ: Σύγκρουση δύο κόσμων σε μία μαραθώνια συνεδρίαση – Τι κατέγραψε ο φακός του in

  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 06 Ιουλίου 2024 | 23:12 Πρωτοκλασάτα στελέχη καταθέτουν από το πρωί τις θέσεις και τις προτάσεις τους, αλλά και τις αντιρρήσεις...