Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Βελόπουλος στη Voriλa: Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης τολμούν να πουν ότι «Η Μακεδονία είναι Εληνική;»

 

Άρθρο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στη Voria.gr ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής

του Κυριάκου Βελόπουλου, προέδρου της Ελληνικής Λύσης

Από την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, το χρηματιστήριο ενέργειας που καταστρέφει τους Έλληνες, τα funds και τους servicers που παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων, έως τις σκανδαλώδεις ασυλίες σε πολιτικούς και τραπεζίτες, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται «αγαστά» σε όλα τα εθνικά και κοινωνικά επιζήμια.

Μία από τις πλέον προκλητικές δικαιολογίες που έχουν ακουστεί από κυβερνήσεις για να διατηρήσουν τα κακώς κείμενα των προκατόχων τους, είναι η διαβόητη φράση ότι το «κράτος έχει συνέχεια». Αυτή ακριβώς ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να δικαιολογήσει την εξαπάτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων, αναφορικά με την διατήρηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Μία συμφωνία που ο ίδιος είχε δεσμευτεί ότι θα την καταργούσε όταν θα γινόταν κυβέρνηση. Έπειτα άρχισε να στρογγυλεύει τα λόγια του, λέγοντας ότι θα βάλει βέτο στην ευρωπαΐκή πορεία των Σκοπίων, για να καταλήξουμε τελικά στο ζενίθ της πολιτικής απάτης: Να βλέπουμε την κυβέρνηση των ψευτοπατριωτών , να χαρακτηρίζει σε επίσημες ανακοινώσεις «ιστορική» τη συμφωνία των Πρεσπών και αντί για βέτο, να βλέπουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκλιπαρεί την Βουλγαρία και την Γαλλία να άρουν το δικό τους βέτο, προκειμένου η Αλβανία και τα Σκόπια να ενταχθούν στην ευρωπαΐκή ένωση!

Από κοντά φυσικά ο κ. Κασσελάκης και ο Ν. Ανδρουλάκης!

Αλήθεια, ποιος από αυτούς τολμά σήμερα να πει ότι «η Μακεδονία είναι Ελληνική»;

Το ίδιο συνέβη με το καταστροφικό χρηματιστήριο ενέργειας. Το ψήφισε ο ΣυΡιζΑ, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν το κατήργησε, αλλά το εφάρμοσε 100%, σε πλήρη αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που το έχουν ενεργοποιήσει σε ένα μικρό ποσοστό. Γι’ αυτό ακριβώς και δεν έχουν τις πληθωριστικές πιέσεις και την γενικευμένη έκρηξη τιμών στα βασικά είδη, όπως η Ελλάδα. Αντίθετα, έχουν διατηρήσει την ανταγωνιστικότητα τους, διότι όπως γνωρίζουμε το κόστος ενέργειας, είτε αυτό αφορά το ρεύμα είτε τα καύσιμα, είναι βασικό κριτήριο ανταγωνιστικότητας μίας χώρας.

Άλλο παράδειγμα, η αποποινικοποίηση της αισχροκέρδειας. Έγινε με νόμο του ΣυΡιζΑ, τον οποίο φυσικά και διατήρησε η Ν.Δ., βάζοντας μάλιστα πλαφόν ακόμα και στα πρόστιμα των κερδοσκόπων. Δηλαδή μπορεί ένα καρτέλ, μία πολυεθνική να κερδίσει 100 εκατομμύρια € ληστεύοντας τους Έλληνες, στην χειρότερη περίπτωση όμως θα πληρώσει μόλις 1 εκατομμύριο € πρόστιμο!

Τα ίδια και χειρότερα με τα Funds, όπου διαδοχικά ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επέτρεψαν σε εταιρείες αγνώστου ταυτότητας να κατάσχουν τα σπίτια των Ελλήνων, ενώ δεν διαθέτουν καν ελληνικό ΑΦΜ.

Ο ισχυρισμός λοιπόν ότι «το κράτος έχει συνέχεια» αποτελεί την προκλητικότερη και πλέον αντιδημοκρατική θέση που μπορεί να εκφράσει ένας πολιτικός, η οποία γίνεται επικίνδυνη, όταν ακούγεται από τα χείλη ενός πρωθυπουργού!

Εάν «το κράτος έχει συνέχεια», τότε ας καταργήσουμε και τις εκλογές! Γιατί να αλλάζουμε κυβερνήσεις εάν υποτίθεται ότι οι νόμοι των προηγούμενων δεσμεύουν και τους επόμενους;

Εγώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με τον βιασμό της ίδιας της φύσης της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Σε μία δημοκρατία, «κανένας νομός δεν γράφεται στην πέτρα». Γι’ αυτό ακριβώς και γίνονται εκλογές, προκειμένου να έρθει μία κυβέρνηση η οποία θα αλλάξει τα νομοθετήματα της προηγούμενης, ενώ αντίστοιχα εάν οι νόμοι που ψηφίστηκαν εκφράσουν την πλειοψηφία των πολιτών, τότε η κυβέρνηση παραμένει στη θέση της.

Εάν είναι δυνατόν, να σεβαστώ εγώ νόμους σαν αυτόν του Μητσοτάκη ο οποίος αφήνει ελεύθερους τους βιαστές και τους σφαγείς, με νομικίστικα τερτίπια!

Εμείς λοιπόν δεσμευόμαστε ότι όταν ο λαός μας δώσει τη δύναμη, τα νομοθετικά τερατουργήματα και οι εθνικές μειοδοσίες της «τρόικας εσωτερικού», ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτελέσουν ένα θλιβερό παρελθόν που οι Έλληνες θα το αντιμετωπίζουν με αποστροφή. Έχουμε το σθένος, την θέληση, αλλά κυρίως έχουμε την γνώση και τον τρόπο με τον οποίο θα πράξουμε το αυτονόητο εθνικό, δημοκρατικό και κοινωνικό μας χρέος.

9 Ιουνίου λοιπόν, καλούμε κάθε Ελληνίδα, κάθε Έλληνα σε αυτό το ραντεβού με το μέλλον. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T8cXsP