Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Σε μία μέρα «έγινε καλά» ο Στ. Ψυχάρης

psyharis

Σταύρος ΨυχάρηςΘα παρουσιαστεί τελικά στη Βουλή ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ | ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Άλλαξε γνώμη ο Σταύρος Ψυχάρης και τελικά θα καταθέσει αύριο, Τετάρτη, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα της χορήγησης τραπεζικών δανείων σε πολιτικά κόμματα και μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ο ίδιος χθες με επιστολή του είχε ζητήσει να εξαιρεθεί από τη διαδικασία καταθέσεων για λόγους υγείας και δηλώνοντας συγκεκριμένα αδυναμία προφορικής επικοινωνίας.
Όμως, πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της, ο πρόεδρος της Επιτροπής Σωκράτης Φάμελλος γνωστοποίησε ότι συνεργάτης του εκδότη και ιδιοκτήτης του ΔΟΛ επικοινώνησε μαζί του για να του πει πως ο τελευταίος θέλει να παραστεί και να καταθέσει.
Οι Νίκος Νικολόπουλος και Δημήτρης Καμμένος ζήτησαν να εξεταστεί αν ο Σταύρος Ψυχάρης επιχείρησε να «εξαπατήσει την επιτροπή» με το προηγούμενο αίτημα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέμπτος (ξανά) ο ΣΥΡΙΖΑ - "Μάχη" Ανδρουλάκη-Διαμαντοπούλου, με τρίτο τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

  Λίγο πάνω από το "ψυχολογικό όριο" του 30% τοποθετεί την εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας η νέα δημοσκόπηση της Metron A...