Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένωση Εισαγγελέων: Κόκκινη γραμμή για την παράταση του ορίου συνταξιοδότησης των δικαστών χωρίς συνταγματική αναθεώρηση

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
Η πάταξη της διαφθοράς ,της φοροδιαφυγής και της  διαπλοκής αποτελούν τη θεσμική αποστολή των εισαγγελικών λειτουργών, όπως οι ίδιοι διαβεβαιώνουν  με το ψήφισμά τους- απόσταγμα της σημερινής 32ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 21χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Στη σύλληψη 21χρονου, με την κατηγορία πορνογραφίας ανηλίκων, προχώρησε η υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης και έρευνα των ηλεκτρονικών στοιχείων του δράστη.

Καλαμάτα: Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Καλαμάτα. Ειδικότερα, λίγο πριν από τις 8:00 σήμερα το πρωί, η Πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε για πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου επί της οδού Αριστοδήμου 111.

Εκρηκτικό κλίμα στο προσφυγικό

Η τραγωδία στη Μόρια επιτείνει την ανάγκη για λήψη πρόσθετων μέτρων όσον αφορά την ασφάλεια και τις συνθήκες διαβίωσης στους καταυλισμούς των προσφύγων.ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Υπό το βάρος της τραγωδίας στη Μόρια, η κυβέρνηση καλείται να αποδυθεί σε αγώνα δρόμου λαμβάνοντας πρόσθετα μέτρα σε νησιά και ενδοχώρα, καθώς το μεταναστευτικό τείνει να εξελιχθεί σε μη διαχειρίσιμο ζήτημα. 

Νεκρός ο 33χρονος που αγνοείτο στη Ζάκυνθο - Κλειστά τα σχολεία στο νησί λόγω κακοκαιρίας

Νεκρός βρέθηκε τρία χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό του ένας 33χρονος στη Ζάκυνθο, ο οποίος αγνοείτο κατά τη χθεσινή κακοκαιρία. Το αυτοκίνητό του είχε εντοπισθεί το πρωί της Κυριακής σε πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου. Σοβαρά προβλήματα στην Αττική από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του τελευταίου 24ωρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Στη διαβούλευση το ν/σ ΥΠΕΘΑ: Δεν αναφέρει συνταξιοδοτικό ΕΠΟΠ–Τι προβλέπει για Εφάπαξ-Μεταθέσεις-Πλεύσιμα

  - Τετάρτη, Μαΐου 01, 2024 Το Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ 2024 βγήκε τη νύχτα στη διαβούλευση – ΔΕΝ προβλέπει τίποτα για το συνταξιοδοτικό ΕΠΟΠ - Η δι...