Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

.Τοποθέτηση του Άγγελου Παπαλεξόπουλου σχετικά με την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην εκπροσώπηση της Ελλάδος για ανάληψη καθηκόντων του νεόυ Αμερικανού Προέδρου.

Τοποθέτηση του Άγγελου Παπαλεξόπουλου σχετικά με την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην εκπροσώπηση της Ελλάδος για ανάληψη καθηκόντων του νεόυ Αμερικανού Προέδρου.












Πολύ θόρυβο ξεσήκωσε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για την διπλή εκπροσώπηση της Ελλάδος,από δύο Υπουργούς της Κυβέρνησης στην αυριανή ανάληψη καθηκόντων του Donald Trump.Προφανώς αγνοούν πως σύσσωμη η ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ εξεπλάγη από τον Φιλελληνισμό και τη λατρεία της Ελλάδας του νεοεκλεγέντος Προέδρου, αισθήματα που τα έδειξε από το ξεκίνημα της προεκλογικής του εκστρατείας. Ομοίως ξέχασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης πως για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες η ομογένεια στήριξε τόσο μαζικά ένα Αμερικανό υποψήφιο όπως τον Trump.Επίσης δεν απέδωσαν την σημασία που θα έπρεπε στο γεγονός πώς αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος Πρόεδρος επέλεξε πολλούς άμεσους συνεργάτες του Ελληνοαμερικανούς. Προφανώς δεν έχουν κατανοήσει ότι ο νέος Αμερικανός είναι απόλυτα ενήμερος για την σημερινή κατάσταση της Χώρας μας και την εμπλοκή της στα σκοτεινά σχέδια της Γερμανίας που από την θέση της ως ισχυρής οικονομίας στην Ευρώπη επιχειρεί να μετατρέψει την Γηραιά Ήπειρο σε Γερμανικό δορυφόρο.Έτσι αντί να συμβάλλουν με προτάσεις για την ενίσχυση των θέσεων μας έναντι των Γερμανικών σχεδίων πτώχευσης και εξαθλίωσης της Ευρώπης από τον Σοιμπλέ,περί άλλων μεριμνούν και τυρβάζουν ασχολούμενοι με την ολιγομελή Ελληνική αντιπροσωπεία και τον τρόπο μετακίνησης της στην Αμερική.!!!!

Άγγελος Παπαλεξόπουλος πολιτευτής Α Αθήνας Ανεξαρτήτων Ελλήνων
τ.Νομικος Συμβουλος στις Ενοπλες Δυναμεις.Καθηγητης Νομικων και Πολιτικων επιστημων. Ιστορικος. Mελος της Ελληνικης Εταιριας Ιστορικων .Μελος του Ελληνικου Ινστιτ.Στρατηγικων Μελετων.Μελος της Ελληνικης Αρχαιολογικης Εταιριας.Συγγραφεας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η Δύση καταδικάζει την επανεκλογή του Πούτιν από τη Ρωσία. Κίνα και Ινδία υπόσχονται στενότερο

υς δεσμούς Του  Matthias Williams  και  John Irish 19 Μαρτίου 2024  1:04 π.μ. GMT+2  Ενημερώθηκε πριν από 9 ώρες 0 seconds of 0 seconds Έντα...