Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ανείπωτη τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ της Εθνικής, τέσσερις νεκροί

Ανείπωτη τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ της Εθνικής, τέσσερις νεκροί

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ της Εθνικής, τέσσερις νεκροί
  • 11
Λαμία
Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.
Ενα αυτοκίνητο μάρκας Porsche «καρφώθηκε», λίγο πρις τις 4.00 το απόγευμα, σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της Eθνικής, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος, να χάσουν τη ζωή τους.
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, το όχημα μάρκας Peugeot στο οποίο επέβαινε η οικογένεια ήταν σταματημένο στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο. Ο οδηγός κατέβηκε για να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους. H οικογένεια καταγόταν,σύμφωνα με πληροφορίες, από την πόλη της Πτολεμαΐδας.
Εκείνη τη στιγμή, ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο σταθμευμένο ΙΧ. Τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν αμέσως στις φλόγες.

Η μάνα με το 3 ετών παιδί βρήκαν τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο ΙΧ, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche.
Το ένα άτομο, ένας άνδρας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ το δεύτερο απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα. 
Ο πατέρας και οδηγός του σταθμευμένου ΙΧ μόλις άκουσε τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον.
ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθεί βίντεο με σκληρές εικόνες
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μόσχα: «Εάν δυνάμεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας αναπτυχθούν στην Ουκρανία θα κτυπήσουμε με ότι έχουμε» «Η Βρετανία -και συγνώμη από την Ιρλανδία- θα πάει στον βυθό» 29.04.2024 | 22:05

  Σε ευθεία προειδοποίηση κατά των ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας προχώρησε Μόσχα μέσω της κρατικής τηλεόρασης, ώστε οι αυτές οι χώρες να μην στ...