Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ η #FRAPORT ζητάει 7 Ελληνίδες Παρθένες και 7 Εφήβους αλλιώς «δεν θα επενδύσει» (με τα λεφτά μας)

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ η #FRAPORT ζητάει 7 Ελληνίδες Παρθένες και 7 Εφήβους αλλιώς «δεν θα επενδύσει» (με τα λεφτά μας)

airplane-photo
Όπως προβλέπει η σύμβαση παραχώρησης, η κοινοπραξία Fraport – Slentel για να πάρει τα αεροδρόμια έπρεπε να καταβάλει 1,24 δις ευρώ στην Ελλάδα, πριν αναλάβει τη λειτουργία των αεροδρομίων, τα οποία ομως δεν ειχε!
Μετά από αυτο εκβίαζε την Ελλαδα να τα παραλάβει χωρις να πληρώσει. Φυσικά οπως θυμάστε ολα τα ΜΜΕ και τα μητσοτάκια να πιέζουν την Ελληνική Κυβερνηση να τα κάνει δώρο.
Τελικά τα βρήκε απο κοινοπραξία των πιστωτών και περιλαμβάνει την Alpha Bank που συμμετέχει με πιστώσεις 284,7 εκατ., την European Investment Bank με άλλα 280,4 εκατ., την Black Sea Trade & Development Bank (62,5 εκατ.), τη European Bank for Reconstruction & Development (186,7 εκατ.) και την International Finance Corporation (154,1 εκατ.), θυγατρική της World Bank.
Τις τελευταίες ώρες έπαιξε σαν «γεγονός» οτι ο η εταιρία ζητάει 70 εκ για ζημιές με τον ίδιο γνωστό εκβιασμό, να πληρώσουν παλι άλλοι. Οχι δεν ζητησε 7 Ελληνίδες Παρθένες και 7 Εφήβους, οπως ο Μινώταυρος, αλλα δεν διαφέρει το σκεπτικό τους.
Οι απαιτήσεις της εταιρείας κρίνονται ως αβάσιμες και μη στοιχειοθετημένες από δημόσια έγγραφα που -παραδόξως γιατί- δεν βγήκαν στο φως και δεν πρόκειται να δειτε σε κανένα ΜΜΕ. Άλλωστε οι συνεργάτες του Μητσοτακη εκπροσωπούν την διαπλοκη και οχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους.
Η εταιρία ακολουθεί τα βήματα της Siemens και εκβιάζει με τις πλάτες της Γερμανίας.
Θέλει δηλαδή να της δώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι το ενοικιο που πρέπει να πληρώσει η Fraport φέτος (€22εκ) και να της μείνουν και €50εκ για να επενδύσει….στην Ελβετία.
Για να δούμε ποιοι ειναι με τους Ελληνες και ποιοι Γερμανοτσολιαδες.

https://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Διάρρηξη στην Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Φόβοι μην έχουν αντιγραφεί δημόσια έγγραφα Άγνωστο αν έχει αφαιρεθεί κάτι από το γραφείο

  Την Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών διέρρηξαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26.04.2024). Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Διευθυντής της υ...