Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΑ Ο συριακός στρατός ανακάλυψε ουκρανικές σημαίες κ.α ίχνη ουκρανών μαχητών σε διοικητήριο της ISIS στον Ευφράτη - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΑ Ο συριακός στρατός ανακάλυψε ουκρανικές σημαίες κ.α ίχνη ουκρανών μαχητών σε διοικητήριο της ISIS στον Ευφράτη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που γυρίστηκε πλησίον της Deir ez-Zor, όπουπραγματοποιείται η συντονισμένη αντιτρομοκρατική εκστρατεία του συριακού στρατού με την υποστήριξη της ρωσικής αεροπορίας κατά της ISIS αποκαλύπτεται από την  Gazeta.ru. Τα διαδραματισθέντα που καταγράφει το βίντεο εκτυλίσονται στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη.
Στρατιώτες των δυριακών δυνάμεων εκ των οποίων ο ένας είναι αυτός που τραβάει το βίντεο ανακάλυψαν ένα διοικητήριο  των τζιχαντιστών.
Στους χώρους του εντοπίστηκαν χειροβομβίδες, ένα πιστόλι, ένα  smartphone μπλοκαρισμένο αλλά και κάποια άλλα πολύ ενδαιφέροντα ευρήματα. Πάνω σ΄ένα κομοδίνο οι στρατιώτες εντοπίζουν ένα πακέτο τσιγάρα ρωσικής μάρκας και ένα περιοδικό με σταυρόλεξα στη ρωσική. Αργότερα ένας στρατιώτης βρίσκει μια ουκρανική σημαία αναρτημένη σ΄ένα τοίχο. Οι στρατιώτες υποθέτουν ότι κάποιος απ΄πο τους ενοίκους σε αυτό το διοικητήριο των τζιχαντιστών προφανώς ήταν ρωσικής καταγωγής και μάλιστα δεν ήταν ζηλωτής μουσουλμάνος αφού κάπνιζε κιόλας.
L’image contient peut-être : une personne ou plus
Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα καθώς η επιχείρηση ήταν σ΄εξέλιξη για την απελευθέρωση της  Deir ez-Zor  σκοτώθηκαν περί τους 200 τρομοκράτες προερχόμενους από τη Ρωσία και χώρες CEI.
Τον Ιούνη σε οικονομικό Forum της Αγ.Πετρούπολης σε ομιλία του ο Β.Πούτιν  ανακοίνωσε ότι στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία δραστηριοποιούνται περί τα 4.000  άτομα με καταγωγή από Ρωσία όσο κι από χώρες τoυ τ. ανατολικού μπλοκ και την Ουκρανία.
Μεταγενέστερες πληροφορίες ανέφεραν ότι η Ουκρανία έγινε ένα σημαντικό διαμετακομιστικό σημείο  κι ένα έδαφος δοκιμαστικό για νομιμοποίηση τρομοκρατών της ISIS αφού η Ουκρανία δεν διαθέτει μια λίστα απαγαορευμένων τρομοκρατικών οργανώσεων.riafan 27.9.17
www.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T666lG